Sibell88 Kızlar daha önce dış gebelik yaşamış olanlarınız var mı ? Yaşadıysanız belirtileri nasıldı ? Kanama kaçıncı gün başladı ? Beta değeri yükselmesi ne durumdaydı ?
Rmysbyzt Sibell88 ben geçirdim 1 yıl önce betam gayet güzel artıyordu doktorlar bekledi kese oluşucak diye ama kanamam oluyordu kahverengi oldu kırmızı oldu ama sürekli bi ağrı vardı bıçak saplanır gibi artık şiddetli sancıyla acile gittim direk baktılar baya zor göründü tüpte olduğunu gördüler maalesef iğneyle düşmedi 3 doz iğne oldum. Ameliyatla sol tüpüm alındı
minnosbirkiz Rmysbyzt bire bir aynı şeyleri yaşamışız çok geçmiş olsun 🥺 daha sonrasında hamile kalabildiniz mi tek tüple 🥺
Rmysbyzt minnosbirkiz şuanda 11+2 haftalık hamileyim🤲🏻🥹 çok zor şeyler yaşamışsınız sizde.. Peki siz hamile kaldınız mı
minnosbirkiz Rmysbyzt Allah bağışlasın 🤲🏻❤️ Maalesef hamile kalamadım, tek tüplü olduğum için şansım baya düşüyor, özel bişey yaptınız mı acaba ovulasyon testi, çatlatma tedavisi, aşılama vs 😇
Eliyeva1 Rmysbyzt ben tam 5 gundur kan geliyo bu gun leke gibi gelmeye basladi 3 gun once gitdim bormal deyildi dun gitdim buraz risk var bebek awagi duwmuw ola bilir deyildi bide 3u gidicem onda ne deyilicek bilemiyorum
Sibell88 Benim kese gözükmedi henüz değerler de normale göre sanki yavas ilerliyor gerçi 3 test verdim 3de farklı yerde ilk verdiğim pazartesi 61 son verdiğim dun aksam 199 çıktı . Yarın akşam aynı yerde gidip yeniden vereceğim . Herhangi bir kanama vs yok . Sadece akıntı ile 1-2 defa pembe sıvı geldi . Birde çarşamba ceviz büyüklüğünde bir kahverengi akıntım vardı . Ağrım yok ,kanama yok vs ama değerlerden dolayı aklıma her türlüsü geliyor .
Rmysbyzt minnosbirkiz Allah razı olsun. En kısa zamanda sizede sağlıklı sıhhatli nasip olsun inşAllah. Rahim filmi çekindim sadece ovülasyon testi yapmamıştım