Black_white Arkadaşlar merhaba 26 haftalık hamileyim ve çok hareketli olan bebeğim son 2 gündür toplamda 10-15 defa hareket etti bu normalmiş artık hareketlerini hissetmiyorum diyebilirim ve çok korkuyorum
Ela4810 Black_white yavaş yavaş azalacak hareketleri annesi, tekme şeklinde değilde yer değiştirme şeklinde hissedeceksn hareketlerini. Artık büyüyor ve yeri daralıyor
Historiceee Black_white aynı şeyi şu an bende yaşıyorum 25 haftalık olduk yaklaşık 2 haftadır çok çok az hareketini hissediyorum. İnşallah sağlkla kucağımıza alırız
Kucuk_melegim Black_white aha benim gibi biri daha 25 haftaliğiz aynı şeyleri yaşıyorum 3 gündür önceki kadar oynamıyor 10 15 i geciyor ama o bile az geliyor bana çünkü normalde hic durmazdi
Patricia Black_white ana bir tek benim eşşooolluusu durmuyor galiba. 26 haftalık beyefendi durmuyor. Bugün hele bir hıçkırık tuttu minnoşu çok komikti😂
Ellia 27,28 haftada çok hissedeceksin hareketleri annesi bende 26.hafta çok hissetmedim ama şu an da çok şükür hareketli canım 🤗
Kucuk_melegim Historiceee ayni canim benmde oyle 25 haftalik olduk 3 gundur cok sakin normalde cok hareket ederdi birde hep kasığımda seninde oylemi
Black_white Kucuk_melegim 2 saatte 10 hareket ve üstü iyi diyor doktorlar ama biz anneler sanırım biraz fazla evham yapıyoruz,yada bebeislerimize birey olacak korkusuyl daha temkinli hareket etmeye calisiyoruz
Historiceee Kucuk_melegim benimki aslında hep göbek yanında hareket ediyordu dışarıdan görünüyordu hareketleri video bile çektim. Ama son bir haftadır vajinamın üzerinde gibi hareket ettiğinde hemen lavabo ihtiyacım oluyor dışarıdanda göremiyorum hareketini. Salı günü randevum var soracağım doktora
Black_white Patricia maşallah bebeğinize hareketli bebek iyidir,keşke benim bebisimde öyle hareketli olsa aslında 2 gün öncesine kadar çok hareketlendi nolduysa 2 gündür azaldı hareketleri bayağı
Patricia Black_white az mı oluyor hiç mi olmuyor. Az oluyorsa bence çok sorun yok yatıyor olabilir. Ama gerçekten hissetmediğini düşünüyorsan bir doktora görün canım