Tubatgn Gulbahar47 Çıkar ben reglime 2 gün kala öğrendim ama bu yumurtlama dönemi ile alakalı üzerinden 12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için
Hshdjdhdj Tubatgn benim 2.0 çıktı pazartesi verdim adet olmamıştim her kan verisimde aynı çıkıyor sizce ne zaman kanda cikar
Zynp-1 Bence çok erken biraz bekle kan vermekte kolay değil strese girmeye gerek yok eğer ki gebelik düşüncen varsa en az 2 gün bekle idrar testi yap duruma göre kan testi yapmalısın
Zynp-1 Gulbahar47 o zaman doktorların önerisiyle adetten en az 1 hafta sonra kan vermelisin hayal kırıklığı yaşamamak adına inşallah hamilesindedir tabiki ama olmama durumu halinde
Aysecan0335 Ben adete 9 gün kala öğrenmiştim beta 9.3 mü neydi rastgele öğrenmşştim onuda acile gitmiştim
Gulbahar47 Aysecan0335 ya o zaman benimki de çıkar varsa inşallah vardır ya kızlar dua eder misiniz 1 yıldır evliyim bir kayıbım var çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
323832 Gulbahar47 yumurtlamanin uzerinden 10 gun gecince ogrendim ben baskada iliskim olmamisti zaten adete de 10 gun vardi 7.7 cikmisti
Aysecan0335 Gulbahar47 inşallah sende en kısa zamanda sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla inşallah bolca sabır ve dua ❤️
Tubatgn Hshdjdhdj Hamileyseniz çıkar. Ovülasyon dönemini biliyor ve değerlendirdiyseniz ve döllenme olduysa kanda 11 gün sonra çıkıyor. Önemli olan doğru günler