Son 2 haftadır 2 günde bir gidiyordum doktora her gittimde bugün doğacak diye giyordum. Ama elim boş dönüyordum. 9 Ekim kpss ye girecem sabah erken kalktık kahvaltı yaptık evden çıktık. Ama sınava geç kalmıştım arada ağrılar giriyor bana normal geldi çünkü son 1 aydır olan bir şeydi . Eşime sinirliyim sınava yetiştirmedi beni diye . Bağ ve evine gittik eltimler geldi yemek hazırlamaya yardım ediyorum . Ağrılarım arttı 5 dk bir giriyor 5 sn 10sn sürüyor oturamiyorum . Kendi kendime acaba doguruyormuyum . Gittim uzandım geçer mi acaba diye uzaninca daha arttı gibi geldi eşimi çağırdım . Sancım var benim gidelim dedim eve geldik duş aldım bi .sonra acile gittik baktılar . Acilmam 3 cm dediler üzüldüm çünkü iki hafta önce baktıklarında 2 cmdi . Kanlarimi aldılar damar yolu açtılar. Ntsye bağladılar sancılarım çıkıyordu . Yukarı çıkardılar . Doğum hanede hazırlandım. Yatağa yattım ntsye bağladılar ebeler geldi kendini tanıttı bu süreçte yanında biz olacaz dediler çok ilgili yardımcı oldular. Onlarda açılmama baktılar bildiğim 6 7 cm açılma var asagada bakamamislar dedi. Çok sevindim. Suni sancı da taktılar . Saat 4 tü ikinci doğumum benim sancı geldikçe derin nefes almam söylendi ama canım açıyordu terler boşalıyordu. Bı sure sonra ebe geldi tekrar baktı suyum boşaldı o an ve oğlum kakasını yapıştı hemen iğne yaptılar. Oğlum asaga inmemisti yani kafası rahimin oraya yerlesmemisti. Ve bu beni çok zorlamisti. Ebemiz kakan gelmiş gibi hissediyorsan başlayalım dedi bende hissediyordum. Sancı geldikçe ikinmam lazımdı. Saat 5 ti kendimi zorladım ikindim ama gücüm kalmıyordu. Asaga inmiyordu bı turlu yalvarıyorum beni sezeryana aalin diye ebemiz yaparsın buraya kadar geldik nurdan sonra olurmu bu zorluğu çektin diye beni motive etmeye çalışıyordu. Kendimi zorladım iyice son nefesime kadar ikindim ebe yalvarıyorum sende çek kafasindan çıksın diye saat 5:35 de oğlumu kucama koydular. Aglamadi ama korktum neden aglamadi dedimm. Tabi yanımızda bebek hemşiresi de var aldı sildi silerken ağladı. Hemen çocuk doktoru geldi yanımda muayene ettiler. O sırada bana dikiş atıldı çocuğumda gayet iyidi çok şükür kakasını yaptığı için röntgen filan çekildi. Temiz çıktı oda . Benim ilk dogumum 9 saat sürdü. Buda öyle olacak sandım. Kısa sürdü doğumum fakat asaga inmedigi için zor oldu kızımda 9 saat sürdü ama bukadar canım acımadı 2 saatte doğum yaptım ama 9 saate bedeldi. Ordaki herkes bana yardımcı oldu benim ve bebeğim için herşeyi yaptılar. Şuan o acıları hatırlamıyorum. 22 günlük olduk evimizdeyiz çok şükür herşey yolunda. Kayseri de Erkilet çocuk ve kadın hastanesinde doğum yaptım kontrollerede hep oraya gittim. Gayet iyi bir hastane çalışanlar gayet ilgili şehir hastanesi gibi yoğunlukta yok. Her detayı anlatmaya çalıştım.biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbim sizlerin de bir avazda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.