mrsperaa Kızlar beta hcg 1284 kaç olunca kese gözükür acaba bu hafta değilde haftaya doktor kontrolüne gitsem kalp atışını duyar mıyım sizce
Mysmrt mrsperaa bana 5-6bin olunca gözükür demişlerdi. Betam kaçtı bilmiyorum ama 5+3 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam kesem karından görünmemişti vajinal ultrasonda görünmüştü
Mervee1296 mrsperaa kalp atışı için sağlıklı olan 6+6 yada 7. Hafta diye biliyorum öncesinde görünmeyebilir
Mysmrt mrsperaa yani herkeste farklı oluyor ama net olsun istiyorsan evet birkaç gün daha bekleyebilirsin😊
Mysmrt Analikonline devlete gitmiştim. Kalp atışını da yine devlet hastanesinde 8 haftalıkken duymuştum
Leylazerr mrsperaa benim 5+3 de kese göründü bi hafta sonra kalp atışını duydm o zaman değerim 2100 dü sanırm
323832 mrsperaa 5+5 te karindan keseyi gördüm belki daha erken gitseydim görürdüm ama gec gitmeyi tercih ettim doktorum bana 1500 üstü kese gözükür demisti adetin 1 hafta gecince de bebegi gormeyi bekleriz
YGMR-CANSIN mrsperaa aynen tek seferde ikisini de görmüş olursunuz..Ben her randevuda korku ve stres yaşadığım için bence tek seferde halledin😊 inşaallah güzel haberlerinizi alırız..benim bebeğim şuan 10 hafta 5 günlük🙈