Hasretimmm Harunnisa Hayirlisiyla insallah sizin ucuncuymus ben cok merak ediyorum iki cocuklu beni😂😂 birde kardesiyle nasil ilgilenir kizim acaba diyorum kiskaskanclikla ilgili bi zorluk cekcegimi dusunmuyorum ama bebisi ilgiden napar orasindan emin degilim😂😂
Harunnisa Hasretimmm fazla ilgi de bogabilir oglumdan yana korkum var kiskanclik degil ama fazla ilgi kızım 10 yasinda zaten suan da bile basladi bana birak ben bakarim demeye bakalim allah sonumuzu hayır eylesin😄😄😄
Calasun Hasretimmm amin inşallah 8 yıl o piskolojiyi çektim iyi bilirim🙏🏻 Hamilelerin duası kabul olur derler benim duamda bu allah isteyenlere nasip etsin kıymet bilmeyenlere degil🙏🏻
Hasretimmm Harunnisa valla kizlarimiz canim kizlarimiz yaaa ne cok yardimci oluyorlar dimi aynen hakkimizda hayirlisi gozumuzun onunden ayirmiycaz artik😂
eaciftci Hasretimmm bizde bugün 99 dan geri sayıyoruz çok şükür nasıl geçti zamn anlamadım bile hayirlisiyla sağlıkla kucağımiza alırız inşallah 😄💜💜
Hasretimmm eaciftci Sizinlede ayniymisiz rabbim dogum hikayelerimizide paylasmayi nasip etsin insallah🙏
Calasun [bilinmeyen] korku 😬tavan bende nasıl yaparım bilmiyorum iğneden korkan biri olarak 🤭 ama kucagıma alma düşüncesi ayy o bile şuan içimi çoşturuyor🙏🏻🐣 birde bi hafta eksik cikti bizim 25 +6 kafama taktim 670gr kucuk karni dedi doktor sizde boyle bi durum oldum acaba gerci aksi birsey olsa doktor yonlendirirdi
Hasretimmm Calasun 25+1 de 780 grm dedi doktorumuz. Bu haftalarda daha da articak zaten haftasina yetisir sizin bebiste korkmayin. Dogumda insallah rabbim normal dogum nasip eder bir avazda kurtulursunuz. Benim ilk sezeryandi buda sezeryan😯
Hasretimmm [bilinmeyen] amin insallah masaallah kizlarimiza ne guzel iki kiz iki yoldas birbirine😍 bizimki ilk bi bozuk atti kiz kardes istiyorum diye sonra alisti 😂
Calasun Hasretimmm saglikla gelsin insallah gonlumden normal degiyor hissetmek istyorum ama hayirlisini nasip etsin allahim🙏🏻🐣
Nurr_1 Hasretimmm böyle görünce 99 u offf daha çok var diyorum 😂 zaman geçmiyor sanıyorum ama bir zamanlar bende 99 olduğuma sevinmiş ama nasıl geçecek diye de üzülmüştüm😂 şuan son 14 💕 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 😘