Snmkarakuzu Merhaba kizlar ben 21+4 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim hala hareketlerini hissetmiyorum yada anlamiyorum yani agri şeklinde sertliğini hissediyorum farklı farklı yerlerde sizce bu başlangıç mı
Eren_umay2 Snmkarakuzu Çok normal ilk gebelikte geç hissediliyor bende 22 . Haftamda hissetmiştim . İkinci gebelikte daha erken hissediliyor 17. Haftamda hissettim şuankinde😍 artık ufaktan hissetmeye başlarsınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😍🥰
Sibelcnr Snmkarakuzu normal hareketi olmaz ama sanki icerde baloncuk patliyomus gibi hissedersin benm yeni basladi pit pıt hissediyorum cok hafif
_almirasmom Snmkarakuzu 15. Haftada hıssettım 18. Haftada guclendı 20. Haftada dısarıdan gorulur sekılde suan 🙏
Snmkarakuzu Eren_umay2 ay çok teşekkür ederim 🥰🙃inananin istemsiz korku oluyor insanın içinde en azından kafam rahatladı 🥰😚😚
Eren_umay2 Snmkarakuzu tabi ki insanda oluyor ilk gebelik olunca doğal olarak diğer haftalarda falan daha belirgin hissedersiniz 🥰🥰 insan bünyesine göre de değişiyor tabi ilk gebeliği olup erken hissedende var😌
Sibelcnr Snmkarakuzu sola yatinca daha cok hareket ediyo birde oyle yap ama merak etme benm ikinci gebeligim daha yeni yeni buyuyo annesi cok sert hareketi olmaz ama 1 haftada daha guzl hissedersin🥰
Ozbyt Snmkarakuzu bende aynı şekildee hiisetmiyordum yavaş yavaş vurmaya başladı bazı hareketleriii anlıyorum artık. Üzülüyordum hissetmiyorum diye bende 21. Haftadayım
Rabiaerol İlk gebeliğim 22+5 haftalığız bazen karnımda pıt pıt hissediyorum bazen ise kasık da hissediyorum ara ara sizce normal midir kızlar ?