seymaatk13 ANTALYA DA devlet hastanelerinin herhangi birinde detaylı ultrason yapan annelerim bana yazar mısınız kime gittiniz memnun kaldınız mı herşeyine detaylı baktılar mı bebeğin lütfen yardım edin doktor arayışındayım
2bebeannesiii seymaatk13 Devlet hastanesinde normal muayeneyi zor yapıyolar detaylı ultrason yapıyolar mı ki ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum .
Ahsenmom seymaatk13 Kesinlikle inanç mendilcioglu. Özel muayenehanesi var tıpta öğretim görevlisi. Ben gidemedim başka şehirde olduğum için ama herkes ondan çok memnun
Hurricane seymaatk13 ben Alanya devlet hastanesinde girdim güzel de ilgilendiler her şeyine baktılar kağıdımı doktoruma gösterdim bir sorun yoktu çok üstüne düşmedim
Umutlu_mom Ben eğitim araştırmaya muayene olmaya gitmiştim ama doktorun asistanı ilgileniyor doktorun yüzünü bile göremiyorsun pek memnun kalmadığım için bir daha da gitmedim
eserdem Devlette bilmiyorum ama Vitalede Taner Kılınç var. Tavsiye ederim iyi bir doktor. Fiyatları da çok uçuk değil diye biliyorum arayıp fiyat bilgisi alabilirsin.
seymaatk13 eserdem canım burda mısın burdaysan bakar mısın sen bu doktora detaylı ultrason yaptırdın mı fiyatı ne nolur bana dönüş yap
Hayalmi seymaatk13 araştırmaya gitmiştim özeldeki gibi çok uzun sürmüyor muayene fena değildi 😁bence Bu gebeliğimde finike devlet hastanesine aldım bakalım orası nasılmış 😊
Patilimom seymaatk13 seymaatk13 özelde Mehmet Şimşek var ben ona gittim baya detaylı inceliyo 800.lira muayene ücreti var. Tıp fakültesinde perinatolji bölümünde Prof. Cem bey var. Onun da muayene ücreti 400 kusurdu. O da detaylı inceliyomus. Benm gitcegim zaman yıllık izindeydi gozukememistim.