Ruzgarperisi 10.haftalik olanlar karnınız belli oluyormu?.nasil gidiyor gebelik.cinsiyyet için həyəcanlıyım.insallah sağlıkla gelsin hepsi.Herkesin gonlunden geceni versin Allahım 🙏🤲 ben yarın tam 10.hafta oluyorum Allahın izniyle.
Mucizem-34 Ruzgarperisi vallah bende 10+3 oldum karnım biraz çıktı duygu değişikliği çok fazla oluyor bu haftalar sürekli ağlayıp gülüyorum 😂 bazen delimiyim diye düşünüyorum ama deilim 😂😂 Allah kolaylık versin inşallah
Meryyil Ruzgarperisi Ben 15+3 haftalık hamileyim daha azıcık belli oluyor,sanırım 15 16dan sonra tam belli oluyor
cennetinsusu Ruzgarperisi Bende yarın tam 10 haftalık oluyorum. Akşam yemekten sonra karnım belirgin oluyor. Gündüz birşey yok 😂
Ruzgarperisi Mucizem-34 bende lekelenmem var.dusuk tehdidi vardı.tedavi oldum gecmisdi.yine bazen hafif çok açık pembemsi degiyor .9.aylik olmak üzere bir kızım var.onunla zamanim geçiyor .karnim çok hafif var gibi .sabahları yok oluyor😂 bulantim falan yok.cok glhafif tiksinme olmuşdu.bu gebelikte 3 kere öğürmüslüyüm var sadece.hic kusmadim.midem bulanmadi. Kızımda 14-15 haftaya kadar kusmustum
Ruzgarperisi Esraod aynen bende yemek yerken hafif belli oluyor😂.ikinci bebek olacak nasipse .sağlıkla gelsin hepsi
Mucizem-34 Ruzgarperisi benimde düşük tehlikem var ve bende bu haftaya kadar hiç mide bulantısı çekmedim maşallah çok iyi ilerliyor hamilelik bide şu düşük tehlikem geçse başka sorunum olmıycak
Gumussule1 Hamilelikten önce daha çok karnım vardı çünkü iştahsızlıktan iki kilo verdi 10 haftalık şu an karnım yok
Esraod Ne güzel mide bulantısız geçirmek ben çok zorlanıyorum o konuda. Rabbim hepimize şifa ve sağlıklı doğum nasip etsin 🍓