kubraertug Feslegenn lale çetin e gidiyorum ilk keseyi gördüğü zaman sağlık ocağında bakılmamış olan 2 tahlili istedi orda yaptırdım başka tahlil yaptırmadı bana sağlık ocağından arayıp yapıyolar sistemden görüyor dr da şeker yükleme mi devlette yaptırdım ilk kez bu haftada lale hanıma gideceğim ama sorun eden bir dr değil bence
bendiyebiriii Tiriri ben değilim dışarda tahlil yaptıran😊 ama evet ben de böyle yapıyorum çok iyi oluyor. Hem beklemeden sonuçları öğreniyorsunuz. Yine de teşekkür ederim♥️
Simya Feslegenn istediği tahlile göre değişiyor acıkcası ben bazen 1800 şira tshlile para verdiğim oldu devlette yaptır gel demiyo tabiki ama sen devlette yaptıraym dersen itiraz etmiyor yaptır sonucu bana at diyor
Lavantakokusu64 Oznur663 bende Büyük Anadoluya gidiyorum oyakbank indirimi var esim asker olduğu için fiyat konusunu hiç konuşmadık hastaneyle ama bi bayanla tanistim yakını 12.5 dogum yapmış yılbaşından sonra nasıl zam yapacaklar bakalım bizimde seneye tayin işi ile dogum aynı zamana geliyor maddi açıdan devlette mi yapsam doğumu diyorum kafam karışık
Law55 Lavantakokusu64 büyük Anadoludan geçen hafta fiyat aldık doğum paketi 20 bin TL dedi eğer epidural isterseniz +3 bin TL dedi.
papatyadenis Feslegenn canım Ayşe hocam 22 haftalık hamileyim hep şu şu tahlillerini yaptır bana at ona göre haberleşelim dedi hiçbir zaman burda yaptır yaptırman gerek demedi ☺️
Feslegenn papatyadenis yaa çok sevindim teşekkür ederim 🤍🤍 ben dhaa 5 haftaligim sigorta yaptıracağım büyük ihtimalle o yüzden öğrenmek istedim
kaderbylozturk Simya tavır konusunda medikalparkda zeynep banu güler var cok ama cok sevıyoeum doktorumu suanda ünyedeyım eğer samsunda olsaydım mutlaka zeynep hocaya giderdim saat kaç olursa olsun sana cevap verır güzel yaklasır cok ama cok iyi bir doktor ya dış gebelik amelıyatımı ona olmustum
papatyadenis Feslegenn sigortayı da sigortam net aracılığı ile yaptırdım indirim konusunda ısrarcı olursanız güzel indirimler yapıyorlar hemen dedikleri fiyata tamam demeyin naçizane tavsiyem size 😍
Kpnk22 Feslegenn ben de 6.5 haftaligim ama hamilelik başlayınca olmuyo diye biliyorum birka yere sorduk
Feslegenn papatyadenis sanırım Tampa mi ne oluyormus hamile kaldıktan sonra sadece orasida medicanayla anlasmaliymis sadece dediğiniz yere de bakayım teşekkür ederim 🥰
papatyadenis Feslegenn tampayı bilmiyorum medicana sompo ile çalışıyor diye biliyorum. Hamilelikten sonra yaptırdım ben de sigortayı
Petito35 Merhaba anneler. Bende Samsun Atakum da oturuyorum daha doktora gidip muayene olamadım. Devletten aldım 17 kasıma bi iki doktor aradım ama 700 TL dedi muayene ücreti siz hangilerine gidiyorsunuz hangisi uygun ne yapmak lazım
Kpnk22 Simya Liv in doğum ücretini bilen yazabilir mi doktor olarak onerdiginiz ben izmirdeyim ailem Samsun’da doğum için karar veremedim henuz
papatyadenis Kpnk22 16 demişlerdi en son ne kadar olmuştur bilmiyorum. Seher hanıma gidiyor arkadaşım memnun
Feslegenn Kpnk22 Seher hanım çok iyi ama çok pahalı tek doğum 14 kusurdu sanırım ama artacakmis şuan doğuran içinmiş o fiyat paket de 35 bin dedi 9 muayene doğum olarak o artmayacakmis 😂
Feslegenn Kpnk22 yok yok daha bugün konuştuk biz sigortacıya sadece Medicana ile varmış işte anlaşma hamilelik olduktan sonra oda 9 muayene doğum 11 kusur dedi ama tahliller dahil değil
Kpnk22 papatyadenis bende seher hocayı takip ediyorum ama gercekten fazlaymış muayene ücretleri nedir peki