minikmucizemmmmmm Papatyaaammm00 amin Allah razı olsun 🤲🏼 Rabbim seninde yüzünü güldürsün haberlerini bekliyorum❤️
Papatyaaammm00 minikmucizemmmmmm Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum☺️ Yerleşme kanaması oldu mu acaba olduysa kaçıncı gün oldu ? 🙏🏼
Papatyaaammm00 minikmucizemmmmmm Merhaba tekrar 6.gün bugün adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu normal mi ? 🥺
Papatyaaammm00 ozgenefes Merhaba tekrar kusura bakmayın soru soruyorum ama yerleşme kanamanız oldu mu acaba olduysa kaçıncı gün oldu ? 🙏🏼☺️
Papatyaaammm00 minikmucizemmmmmm Böyle okuyunca yerleşme kanaması şu gün oldu bugün oldu falan diye dedim hani olmayadabilir herhalde size danışmak istedim. Kasıklarım hafif ağrıyor ama bel ağrım çok bugün 4. Gün 🤲🏻❤️
Papatyaaammm00 minikmucizemmmmmm Benimde belim hafif kasıklarım bacaklarımda da var ağrı. Yalnız dün boğaz kuruluğu bugün öksürük ve ateş var biraz normal mi acaba korkuyorum
Esku Papatyaaammm00 bende 28 eylül de transfer olmuştum tuttu çok şükür inşaAllah senin bebişinde sıkıca tutunur sana canım . Kaç gün var test e
Papatyaaammm00 Esku 6 günüm var daha canım. Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.🤲🏻 Babada dua et canım inşallah tutunmuştur.🤲🏻🤲🏻
minikmucizemmmmmm Papatyaaammm00 normaldir benimde olmuştu karın ağrısı kasık bel ağrısı bunlar normal bence kötü düşünme benim şu an bile belim ağrıyor insan stres yapıyo ister istemez ama dinlen yat iyi düşün😊
Gamsel Papatyaaammm00 bende 26 ekimde oldum test yapmadınız dimi. Benımde bel ve adet olacakmış gibi ağrılarım var inşallah sımsıkı tutunurlar
Papatyaaammm00 Gamsel Yok hayır test yapmadım 10.günde yapacağım. Buraya inşallah pozitif sonuçlarımızı yazalım.🤲🏻🤲🏻 Ne zaman test yapacaksınız ?
Papatyaaammm00 Dinleniyorum sürekli arada bi yürüyorum evin içinde. Progesteron iğne yaparken adet gelmiyor diye biliyorum öyle mi acaba. Doktorum bunla ilgili bişey söylemedi.
Gamsel Papatyaaammm00 bana 12. Gün dedi ptesi size 10. Günmü dediler Yazalım mutlaka yakın tarihte olmasına çok sevindim. Paylaşmak güzel olur bu dönemde
Papatyaaammm00 Gamsel Evet 10. gün pazara denk geliyor benimki de. Sağlıkla sıhhatle tutunsunlar. Kucağımıza alalım inşallah.🤲🏻 Bugün kasık ağrım var dünde bel ağrım çoktu inşallah tutunma belirtileridir.🤲🏻🤲🏻❤️
Papatyaaammm00 minikmucizemmmmmm Merhabalar günaydın. PROGESTAN iğne yaparken adet gelinmez diyorlar. Doktorum bunla ilgili bişey demedi. Doğru mu acaba,bilginiz var mı?
minikmucizemmmmmm Papatyaaammm00 evet adet olunmaz diye biliyorum bende çünkü estrofem falanda kullanıyoruz adeti engelliyo onlar