Beyzats Kızlar ben 36 haftalik hamileyim ve kaç aylık diye sorulunca kafam karışıyor 36+3 kaç aylık oluyor😅
Beyzats Sevvl aynen ya hafta olarak hesaplayinca 4 oluyor ama hamilelikte 9 ay 10 gün olarak hesaplandigi icin 3.5 oluyormuş😅 biraz karısık
SebnemRasit Her hesap şeyinde farklı çıkıyo en iyisi takvime girip son adet günüyle kendin ölçüm yap en doğrusu öyle oluyor ya
1prensannesi__ Beyzats 37+6 haftalık olduk😄🥰 Normal doğum istiyorum ama oğluşumun kilosu önde gidiyor biraz iri nasıl olur bilmiyorum 😬😄 Sizin bebiş kaç kilo acaba?
Beyzats 1prensannesi__ Bizde de ayni problem var bende normal istiyorum. 36+0 haftalıkken 3,268 kiloyduk. Doktor önden gidiyor cati muanen ve bebegin kilosu ile doguma karar veririz dedi .
1prensannesi__ Beyzats Ay inşallah sağlıkla hayırlısıyla normal doğum ile kucağımıza alalım bebişlerimizi🤲🏻🌺 Maşallah kuzuum benimde 37+4 haftalıkta 3.440 gramdı🧿💙
Elifsu01 Beyzats Ben daha yeni öğrendim 4+4 bir aylık yani. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. 🤍