Ceylinmelike Haftadayim arada böyle oturdugum yerden kalkarken kasıklarımda bı ağrı oluyo böyle olan varmıdır acaba yoksa ben mi pimpirikli oldum
Kubrabsyg45 Ceylinmelike benim oluyordu. Enfeksiyon falan da çıkmadı doktor normal dedi. 2 3 gün sonra geçti
Rukiye24 Ceylinmelike o haftalarda oldu benimde birde hafif idrarı tutunca falanda oluyordu yada yere çökünce
nimbus2000 Ceylinmelike 21 haftalığım çok sık oluyor. hafif hafif de oluyo kramp gibi de. artık idrar torbası baskı yapmaya başladı. e şöyle düşününce karın kasları ve rahim genişliyo ağrı olması normal. düzenli aralıklarlasık sık olmasın yeter demişti dr’um
SebnemRasit Hatta bazen yırtılacak gibi oluyo bişey sanki bi değişik acı oluyor ama normalmiş aşırı bi ağrı olmadığı sürece Tabiki.
Ceylinmelike SebnemRasit bunun için ilaç felan kullanmak gerekiyor mu peki magnezyum felan ona göre doktora diyim versin
SebnemRasit Ceylinmelike aslında magnezyum daha ileriki haftalarda bacak krampları ağrıları eklem ağrıları için veriliyor ben sormadım ama sen sor istersen 🌸
Hanife61 Rukiye24 kesinlik belim ama tam belim se değil sağ sol kalçalarımın üst tarafında kalkarken çok ağrı giriyor yardım alıp kalkıyorum bazen hatta. Kasıklarım da ağrıyor neden acaba ya
Ceylinmelike Rukiye24 başladı zaten 2 gündür belim yatarken çok agiriyo kötü yatıyorum diye düşünüyodm da değilmiş demek
Rukiye24 Hanife61 aynı canım yürüyemiyorum ben iki gündür sağ kalçam kuyruk sokumum normal şeyler magnezyum yazdı doktor
Hanife61 Rukiye24 ben cuma kına cumartesi düğün derken biraz yordulum hiç bişey de yapmadım gittiğim yerde hep oturdum ama 3 de git akşam 12 de gel vücudum yoruldu sanırım 🥹