ayla__ femme Allah razı olsun 🤲🏼 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ inanın bilmiyorum bana direk yumurtan mi catlamiyor acaba dedi inofolic pembe kutu yazdı bunu bir ay kullan dedi kullandım sonra adet oldum mayısın sonlarına doğru hamile olduğumu öğrendim.
femme ayla__ valla bana hiç bi sorun yok diyorlar ama , suanda imom kullanıyorum, bakalim bir sonraki ay denemeyi düşünüyorum doktora sormadım aslında ama içinde vitamin var ne olabilir ki
femme Papatyaa_01 bakalim içeriği araştırdım ama ne zararı olabilir ki sonuçta içinde bitamjn var bilmiyorum içim bu ilaca çok ısınıyor deniycem bir sonraki ay imom kullanıyorum o bitince 😃
Papatyaa_01 femme yani tabiki zararı olmaz vitamin olunca ama bilmiyorum sanki doktorların fikri daha önemli :) ben adet olduğum ilk gün içmeye başlamıştım ve yumurtlama günlerimide değerlendirdim 2 güne 1 ilişki olacak şeklinde :)
femme minikumutlar bende ıcıyorum bıraz kokuyor ama olsun :D sonra mavı olan ınofolıc alıcam, zaten ımomuda kendı kafama gore arastırıp aldım, sımdı de bıtınce 2. kutu olarak alıcam dıgerını
17papatya arirangg ben de çok duydum bu vitamini ve dün sipariş verdim mavi kutu olanı inşallah faydasını görürüm
arirangg 17papatya Ben de bugün mavi kutudan aldım. Yarın başlayacağım. İnşallah güzel haber alırız 🥰