Nrsnaozdn Kızlarrr bir şey soracağım ben 10 gün önce doktora gitmiştim Salı günü tekrardan gitmek istiyorum cinsiyet için acaba doktor kızar mı sadece cinsiyet için mi geldin diye çünkü kontrol vaktime daha var ☺️
MMelissaaa- Nrsnaozdn doktorum ayda bir ggel dediği için bende sabrediyorum cinsiyet için 😁 bence bekleyin sizde şimdi gidersiniz görülmez falan
Asye22 Nrsnaozdn bence bekleyin sağlıklı olsun dua edin ben düşük yaptım gerçekten sağlıklı olsun gerisi boş
Nrsnaozdn Asye22 tabi ki her şeyin başı sağlık sağlıklı olsunda rabbim size de en kısa zaman da hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah 💓
Anneadayiozlem Nrsnaozdn pozisyona bağlı olarak belli olabilir o haftada tabii. Benim kızım bizi baya uğraştırdı tam göstermemişti hatta sonraki gidişimizde öğrenmiştik doktorunuzun tavrına bağlı isterseniz bi yazın doktorunuza gelmemde bi sakınca varmı filan diye sonra gidince yok yere moralinizi bozmasın bazı doktorlar malesefki öyle
MMelissaaa- Nrsnaozdn evet canım benimde 12. Haftada kız gibi ama kesin değil gelecek ay belli olur tam dedi. Şimdi 15. Haftamdayım bir haftaya gideceğim merakla bekliyprum 😁
Nrsnaozdn Anneadayiozlem devlet hastanesi olduğu için iletişim kuramıyorum malesef kararsız kaldım gidip gitmemek ile
Anneadayiozlem Nrsnaozdn hıı develt hastanesiyse doktorların yoğunluktan dolayı ters karşılaması daha muhtemel bence tabi doktorun durumuna göre değişir de