Asenaseckin Günaydin tatli annelerimiz 💕 Ben evlenmeden once 50 kiloydum 2 senedir evliyim ilk cocuk daha 20 haftaligim ama dun rengkli ulturasyona gittigimde bebeginizin kilosu 318 gram dediler benim kilomu tartik 31 kiloya dusmusun dediler cok yemek ye dediler cocuga zarari olir dediler ne gibi zarari olur dedigimde kafasinda kirs olusur gibisinden bahsettiler ve aklima takildi dunden beri icimde korku var yardimci olurmusunuz bana bu konuda
GamzeCan Asenaseckin cok zayıfsın bence bi doktora bi beslenme uzmanına falan danıs kilo almaya calıs canım🤷🏻♀️
Calasun Asenaseckin yani cook az gercekten kilonuz gerci doktor bu durumu normal buluyorsa sorun yok demektir
Asenaseckin GamzeCan doktora gittim canim ama olur dedi hamilelikte zayiflama 6 ay olduktsn sonra alirsin kilo dediler
Burcum32 Asenaseckin bende şuan 8 haftaligim 43 kiloyla hamile kaldım bende zayifliyorum ama ben yemek yesemde bulantim cok
Asenaseckin Burcum32 benim bulantim hic olmadi allaha sükür sadece cok tiskindim bazi yemeklerden o allah sag salim kucagina almayi nasp etsin canim💕