2prensesannesiiii ffatma1 evet kuzum morarırsa aynı yere vurma farklı mor olmayan yere vur bide önce havasını al iğnenin🙏🏻 Korkulacak bişey değil deri altına yapıldığı için dr bişey olmaz dedi🙏🏻
ffatma1 2prensesannesiiii basini sisirdim biliyorm ama gobek deliginin altina vurabilirmiym hep yanlara vuruyrm ben
2prensesannesiiii ffatma1 🥰🙏🏻 Benimki son adet tarihime göre 2 gün geride normalde 9+5 olmam gerek ama önemsemiyorum toparlar🥰🙏🏻
2prensesannesiiii ffatma1 yok kuzum Estağfirullah göbek deliğimin altına yapmadım hiç dr bi sor istersen yanlara vuruluyorum 🙏🏻
ffatma1 2prensesannesiiii toplar toplar insallah masalalh 🧿 cok guzel ilerlesin gebeligin insallah 🤲🤲🥰
nisamom_ ffatma1 ewet canım kullanıyorum corasprin 100 mg ayağımda venöz yetmezliği war varislerim çok 🥹
2prensesannesiiii nisamom_ benimde 2 kimyasal bi kürtaj 🥺 çok zor allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize🙏🏻
ffatma1 2prensesannesiiii riskli gebelikya bizimki devlete gidicem perinatalog oyuzdn gidene kadr yanlrdn devam edeym 🥰 Hakkini helal et lutfen basini sisirdm 🥰
nisamom_ Gulsum19 çok korkuyorum yeniden üzülürüm diye iki kimysaldam sonra çok umutluydum bu sefer 🥹
2prensesannesiiii ffatma1 kız yok Estağfirullah olur mu öyle şey burda birbirimize yardımcı olmak için varız helal olsun lafımı olur🥰🙏🏻
myangelson nisamom_ benim bildiğim 48 saat içinde en az %60 yükselmesi gerekiyor canım pek yükselme olmamış gibi 😕 hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻
myangelson nisamom_ doktorun var mı ya da özelde mi mesaj atıp sorsan tekrar kan isteyebilir büyük ihtimalle 48 saat sonra
ffatma1 2prensesannesiiii alalh razi olsn cok tsk ederm bi kan verym bugun bakalm inslh guzl haberler alacgmz bi gun olur