Defalarca beta hcg testi baktırdım. Baktırmayıp stres yapacağıma baktırıp negatifi görmeyi yeğlerdim. Evet belki her birisinde çok üzüldüm ama sonra gebelik için değil de adetime iki gün kala (ilk kez başka sebeple) antibiyotik kullanımı için baktırdım. Hatta negatif olduğundan emindim ama çalışma arkadaşlarım içime kurt düşürdü. Baktır yani negatifi kesin gör öyle ilaçları takalım şeklinde beni ikna ettiler. Bir baktım pozitif. Damar yolum açık öylece kalakaldım🥰😂 Anlatırlardı değişik öğrenme hikayeleri, benim başıma gelmez diye yorumlardım. Hatta emin olma sebebim de kendimi kandırmıştım o ay, yok kışın düşüneceğim şimdi bebiş düşünmüyorum vb. Yine de ilişki sonrası ayaklarımı duvara dayıyor on dk. Falan bekliyordum. Olursa olur ama olmazsa da zaten kışa düşünüyorum diye kendimi avutuyordum😌Ama gelin görün ki içim bambaşkaydı. Seni çok iyi anlıyorum. Allah ım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin isteyen herkese🤲🏻 Sorunun cevabı ise ben adetime 2 gün kala 11 gibi çok küçük bir sonuçla öğrenmiştim.😇