Deletedmom_78 Bfduam sadece on dakika yatırdılar dediler bür hafta boyunca sık ilişki olucak normal hayatına devam et
Deletedmom_85 Bfduam adetin 3.günü gittim femara’yı verdi beş gün kullan sonra kontrole gel dedi. 6.gün bugün kontrole gittim işte. Doktor çatlatmaya hazırlar dedi iğne al gel yapayım dedi yaptı işte. 22mm 19mm 14 mm bu civarlardaydı yumurtalar. Yarına kadar da 2-3mm daha büyür yarında ilişki önerdi işte. Vallahi sanki bende de mide bulantısı yaptı çok emin değilim psikolojik de olabilir 🤦🫠 yani senin tek yumurta mı olgunlaşmış? Sen günde kaç tane almıştın?
Bfduam Deletedmom_85 ben adetin gününde, günde 2 defa içtim. 12.gün gittim anlatmıştım, Sonra 18.gun gittigimde çatlamıştı, 2 yumurta dedi sanırım tam sormadım kaç ml bilmiyorum çatladığından. Nar ve incir yedim bu süreçte,
Bfduam Brlbby canım binpostunda; “femeranın östrojeni baskılamasına rağmen şu an 3 güzel yumurtan var dedi 2 tanesi 16,5 mm iki gün” Famera östrojen baskılması ne demek?
Brlbby Bfduam yanlış bir bilgilendirme olmasın ama zaten yumurta geliştirici ilaçlar dışardan alınan hormonal ilaçlar olduğu için beyinden salgılanan hormonu geçici süreliğine devre dışı bırakıp aldığımız hap ile büyütme anlamına geliyor galiba. Benim doktorum üç tane güzel boyutta yumurta olmasına şaşırdı yani 4 günlük ilaç kullanmayla. Bu yüzden çatlatma iğnesi vermedi çoğul gebelik ihtimali olmasın diye. Ama bakalım bu kez oldu mu olacak mı ben de merak ediyorum 🤷🏽♀️
aybarsaybuke Bfduam iğnenin 5.günü canım suanlık bisey yok progestan kullanıyorum 5 gün kaldı onun bitmesine de. Bekliyoruz anlayacağın. Sende var mı gelişme