worin kizlar 23. hafta ense kalınlığı ne kadar olmalı ortalama? Ne zaman riskli oluyor bilgisi olan var mı?
Muhammedamine worin siz 23 haftalık gebeydiniz sanırım ense kalınlığı nerden geldi aklınıza bu haftada ölçüm yapmıyorlar ki canım o 12-13 haftalıkken yapılıyor neden sorduğunu merak ettim ?
worin Muhammedamine kalbinde parlaklık var cnm ense kalınlığı ve burun kemiği normal mi diye sordum bana gösterdi özellikle down sendromundan korktuğum için normal dedi ama yine de başkalarında ne çıktı onu mrk ediyorum cnm :)
Muhammedamine worin benimde bebeğimin kalbin de parlaklık var zaten doktor gerekli ölçümleri yaptıktan sonra ters bir durum görürse seni genetiğe yönlendiriyor sen artık biraz rahatla bence fazla kafana takıyorsun 🙋🏻♀️
worin [bilinmeyen] cnm bebişimin kalbinde parlaklık var doktor burun kemiği ve ense kalınlğna baktı da özellikle çok normal dedi ama yine de başkalarnda ne çıkto mrk ediyorm
worin Muhammedamine ay evet olabilir:)) burun kemiğini rahatlıyaym diye zoomladı ztn:) el ayak ve kan dolaşımını da aynı şekilde ama bugün iyi geçti rahatladım gibiii biraz:)
worin [bilinmeyen] aynen cnm, haftaya randevu alabildm bu yüzden içim içimi hala yiyor :) ama bugün biraz daha rahatladım üst bacak uzunluğu üst kol uzunluğu parmak kemikler burun kemiği ense fln hepsi çok normal ve iyi dedii:)
worin [bilinmeyen] sağol canım benim, malesef bingöldeyim ama haftaya Almanyaya gidiyorum orda doktora gidicem inşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla alırım :))