hulyaca Patricia cidden mucizevi bi an ağlamamak elde değil. İlk doğumda ağlamıştım o an da 🥲🥹🥹🥹 Şimdi aynı duyguyu yaşamak için gün saymak da çok heyecanlı 😍😍😍
Emily37 Patricia geçmiyor zaten🤦🏻♀️ Oğlum hergün anne ne zaman doğucak diye milyon kere soruyor eşimde artık doğsun diyor.Sağlıkla gelsin bebişler inşallah🥰🤲🤲
bukett1 Patricia sadece yorulsam keşke. Baş aşağı pozisyonda oturmama bile izin vermiyor. Göğüs kafesim çok acıyor artık. Sürekli gelen ağrılar da cabası. Birde bu zamanlar çok hareketli. İnanın çok can acıtıyor 🥺
Patricia bukett1 benimki daha şimdiden baş aşağı pozisyonda sizce döner mi? Sizde nasıl oldu sonradan mı pozisyon aldı? Güçleniyorlar tabi daha çok can acıtır haraketleri 😥
GMD bukett1 2 hafta önce göğüs kafesi ve kaburgamin ağrısından hastanelik oldum 2-3 gündür belim kitleniyo bacaklarım sanki belimden üzerini tartmiyo
Patricia Jelybon egzersiz yapsana canım doğumu hızlandıran bir çok haraket var biraz internette bakın
Bsra12_- Patricia evet az kaldı çok şükür kalça üstüm o kadar ağrıyo ki bazen yürümekte bile zorlanıyorum hiçbişey yapmak istemiyorum 😥
Patricia GMD bebişin erkek mi? Erkek bebeğin sancısı belden vurur diyorlar. Bende çok korkuyorum benim erkek bebişim ve bel fıtığım bir de skolyozum var epidural de yapamıyorlar. Eşlere masaj yaptırmamız lazım
Patricia Mehber kızzzz 10 saat önce 9 gün demişsin. Şimdi doğurdun mu? Annaaaa post açtım işe yaradı 😂😂 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🤲🏻
Patricia Minikbiranneem atar atar öyle de bir atar ki oooo üzülüyordum 99 falan yazanlara geçer mi be diyordum. Bugün kendin açtım 99 postunu millet 30larda 3lerde falan
Bsra12_- Patricia ben çok fazla almadım bence yani bana göre 😁 68 ile hamile kaldım en son tartıldığımda 79 gördüm 🤭 ayy bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ☺️
Minikbiranneem Patricia valla uygulamayı ilk indirdiğimiz 3+5 gebeydim 99 postlarini görünce diyodum oha o zamana gelecek miyiz bizde 10 gun sonra 99 iste