Rabiyakya 11 haftalik olduk ama hala migde bulantisi ve yorgunluk var :( , zaman hemen gecsede kucagima alsam nasil geciyor hamileliginiz sizlerin kizlar
_almirasmom Rabiyakya benım bulantım olfu ama hıc kusmadım kusma hıssı oldu gectı hep 21 haftalık olduk hala halsızim ve uyumak ıstıyorum hep
ipekmom_ Rabiyakya mide bulantısı kusma baş ağrısı herşey var 🥺 sabahları uyuyamıyorum artık bulantı ve kusmadan dolayı, ilaç bazen hafifletiyor 😒 14+5iz bebişimle
Minikannemm Rabiyakya bende 11+1 haftalığım benimde çok uykum geliyo sabahları uyanamıyorum o derece bulantım da 8. 9. Haftalarda bitti
Rabiyakya _almirasmom benimde oyle kusamiyorum kendime gelemiyorum uyumaktan calisirken bile uyukluyorum arada :)
Rabiyakya Minikannemm benimde biter insAllahh gercekten beni cok kotu etti disardan gelen yemek kokusuna bile migdem bulaniyor
Pas_sion Benimde 11+1 iki gündür bacak ağrım başladı bulantım az ama bacak ağrısı neden olur ki normal midir
Minikannemm Pas_sion benimde öyle ayaklarım ve belim ağrıyor kilo almaya başladığımdan diye düşünüyorum ben