seda2209 Kızlar 39+0 da tam saat 20.00 da doğurdum normal bir şekilde. Cumhuriyet çocuğu oldu benim pasaaa 🙈 Ay darısı bekleyenlerin, hepinizin başına. Dualarım sizlerle hiç korkmayın her şey gelip geçiyor 🙈♥️
snmhsnn seda2209 hayırlı uğurlu olsun Allah bağışlasın darısı bekleyenlere senle aynıymışız dün bende sancılandım ama tabi beklemedeyim daha ☺️
suelin seda2209 amin ecmain inşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsun inşallah tebrik ederim Kiz bana da dua et de normal doğum yapayim
seda2209 Seymasezer hayır hiçbir belirtim yoktu sjdkskfk çok değişik doğum hikayesi oldu teyzem kadın doğumda çalışıyor akşam ziyarete geldim sıkılıyom gel nst yapalım ddi girdim sancı çıktı ama hissetmiyordum ebeyi çağırdı ki 8 cm açılmam varmış doğum başlamış 🤣🤣
Seymasezer seda2209 ohaa 8 cm acıklık var ve hissetmedin. Eeee gerçek sancın ne zaman süre sonra basladı
seda2209 Seymasezer valla ufak ufak adet sancilari gibi gelip geçen sancım vardı yalancıdır diyodum. Hastaneye acil yatırıp 10 cm olması için çatı kontrolü yaptıklarında sancım arttı biraz 1 saatte doğurdum