Sl_kyz25 Kızlar biraz önce ben ssuyum geldi sanıyordum ama berrak bir sıvı değil kırmızıdan biraz açık kandı. Bu su mu yoksa farklı bir şey mi 40+5 oldum kayınvalidem ısrarslar bozulmulsum birazdan sancım başlar diyor. Hastaneye gitmedik
Aslhnklk Sl_kyz25 Canım nişanın gelmiş olabilir sancın başlayınca git bide suyun gelirse. su akıntıdan biraz daha farklı oluyo anlarsın zaten geldiğinde
Betul6777 Sl_kyz25 canim bazen suyla beraber mukus tıkacı atilabiliyor yani nişan sen her ihtimale karsi hastaneye gitmelisin
Sl_kyz25 Aslhnklk nişan o kadar yoğun mu oluyor? Lekenme tarzında değildi. Ped koydum oda kanama şeklinde
Aslhnklk Sl_kyz25 Kan gibi gelmez zaten hafif koyu olur jelimsi gibi ama koyu renk bazende sarımsı önemli olan sancının olup olmadığı veye suyunun gelip gelmediği
Aslhnklk Sl_kyz25 Burda tam bilgi edinemezsin en iyisi hastaneye bir git artık doldurmuş bebek süresini çünkü nişanda olamayabilir ben olabilir dedim ama rengi koyuymuş ben kıvamını anladım bende öyleydi çünkü
ummcicek Su seklinde kanama ise tehlıkelı olabılır bence, dag basında yasamıyoruzki kendinizi bu endişeden korumak adına gitmenizi tavsiye ederim, Rabbim yardım etsin sana
Ftmarose 40+5 olmuşsunuz kanama var ne bekliyorsunuz daha gidin hastaneye nisan değilse başka birseydir belki Allah korusun hemen gidin bence
gokce66 Senin günün zaten gelmiş git bence bebeğin kaka yutma olasılıkları da çok oluyor son haftalarda keşke demektense kalk git