dideeyyy Ultrasonda 23+0’ız. Son adet tarihine göre 25+1’iz. Tahmini doğum tarihi ultrasona göre mi olur son adet tarihine göre mi🤔?
Gzdmrt2905 dideeyyy son adet tarihini baz alıyoruz ultrason bebeğin gelişimiyle önde veya geri de olabiliyor 😊
Damy_mom dideeyyy en başından beri aynı fark var ise nedeni geç döllenmedir ve bu sebeple ultrason baz alınarak doğumunuz planlanır 🙂 benimde öyle
Gzdmrt2905 dideeyyy bizim de dün dü kontrol canım öyle değişebiliyor tarihler sormuştum ben ama doğum tarihi son adet tarihine göre baz alınıyormuş 😊
ayss-12 Son adet tarihi baz alınır ama ona göre mi doğum oluyor acaba yani tarih ileri geri gidiyor mu doğum yaklaşınca onu merak ettim ben de
dideeyyy ayss-12 bende onu merak ediyorum ya. Son adete göre doğum şubatın 10’u gözüküyor Ama ultrasona göre 26 şubat. Doktora sormak gerek :)
Limonzeytin Benınki dondurulmş embrıyolu tüp bebekti yani konuldğu tuttuğu gün belli olmasna rağmen saçmaca adet tarhnı baz aldılar yinede.
_svltn23 Benimde gecen gun adete gore 5hafta 2gundu. Ultrasona gore 4hafta. Duzelirmi bu? Sali tekrar kontrolum var