Minigimle Doğumum 40 haftayı geçtim bebegin doğası yok daha. Suni sanci ile doğumu başlatmak istedi doktor ama karasız kaldim
Adenssmom Minigimle benim ilk gebelik bende 40 oldum doğmazsa hafta ici gel demişti doktor bakalım bizimki neye karar vericek inşallah suni sancıya kalmayız
Ormanmeyvelii Minigimle 3. Doğumsa çok kolay olur canım hiç endişe etme suni sancıdan. Yani benim ilk gebeliğim 12 saat suni sancı sonucu doğum yaptım. Aynı yerde olduğumuz kadın 3. Doğumuydu 2. Saatte doğurdu gitti
Dilaraozturk23 Minigimle bende 41+4 gelmiyor gelmiyor 😩 hiçbir belirti yok Caramba gunu artik mecbur suni sanciyla dogum baslatilicak
Ormanmeyvelii Adenssmom Allahımm o suni sancı var ya hatırlamak bile istemiyorum o nasıl bir ağrı ölmek istiyorum diye ağlamıştım :(
MiniMeeee 40+2 oldum ben de doğramayanlardanım, gelmezse çarşamba günü sezaryenle alacak doktor ne yapsak da harekete geçirsek şu bebeleri
Tospikannesiiiii Minigimle 2. Dogum suni ile 2 saatte dogurdum evet ilkten zordu ama kısa sürdü allahtan
Dilaraozturk23 NurM1 ben yurtdışında yaşıyorum burada öyle muayeneler olmuyo sanırım doğum zamanı bakıyorlar henüz yapılmadı bana çarşamba günü yapılır sanırım
Sevgi57 NurM1 geçen pazar gititğimde açılmam yoktu şuan varmı bilmiyorum sancım yok büyük ihtimal yoktur