Melikeaslandogdu Kızlarr doğumdan önce tüm biberon ve emzik gibi ürünleri nasıl ilk kullanıma hazır hale getirebilirim? Kaynatmalı mıyım ya da sirkeli su mu yapmayalım yorumlarınızı bekliyorum
gizemkarla Melikeaslandogdu green clean emzık deterjanını aldım ben hepsını bir cam kaseye koydum uzerıne ondan damlattım ve kaynar su koydum soguyana kadar beklettım daha sonra ıcme suyu ıle durulayıp kaldırdım
Edafmo Melikeaslandogdu ben çevremde duyduğum ve gördüğüm hep kaynayan suya atıp 3 5 dk kaynatma yapılıyor
minik_koala_ve_annesi Melikeaslandogdu hepsini karbonat sirke ve biberon deterjani ile kaynattim kaldirdim
Meleklerim00 Melikeaslandogdu bugünün yapt bende kaynar suya attım en dogali yok sirke karbonat falan bunlar zararlı şeyler sonuçta çocuğunuz ağzına alacak yikansada onun kokusu illaki kaliyo
prematureannesi_ Melikeaslandogdu lansinoh ve chicco kullanıyorum alırken hijyen ürünü sadece sıcak suda bekletip kurulayabilirsin demişlerdi benimde sterilizatörüm vardı sıcak suda bekletip sterilize ettim ayarları var tavsiye ederim