Gndgduzynp Kizlar merhaba 40 haftayı geçtim hala ortada birşey yok doktor 40 haftadan sonra 3gunde bir gel dedi olmazsa 41.haftada suni sancı verecekmiş başına böyle birşey gelen. Warmi ne yapmalıyım
eminedlbz Gndgduzynp benim 3 4 gündür adet agrisina benzer ağrılarım var hatta nst de çıktı acile gönderdi orda doğum için yeterli bulmadıklarından eve gönderdiler sıklaşirsa ya da suyun kanaman falan gelirse gelirsin diye henüz düzensiz ağrıdan başka bı belirti yok beklemedeyiz.
2_minik_kalp Gndgduzynp bol bol dua et canim stres yapma benim de 40 haftadan sonra doktorum gel suni verelim demişti ama ben istemedim en fazla 5 gün beklerim demişti çok şükür 40+3 te kendi sancılarımla normal doğum yaptım hersey normaldi bebeğim de sağlıklı doğdu doğumum da çok zor olmadı sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
eminedlbz Bizde 40+3 olduk 41e kadar beklerim dedi doktor sonra suni mi verecek bilmiyorum inşallah o güne kadar kendi sancım ile dogururum diye dua ediyorum 🤲🏻
Gndgduzynp eminedlbz İnş canım ya sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalm da nasıl olursa olsun beklmekten sıkıldım artık
MiniMeeee Ben de 40+2 tim gelen giden yok, geçen haftalarda yalancı sancılarım oluyordu birkaç gündür o da gitti 😞