Ebru060619 Selam kızlar, iki tüpümde kapalıydı tekrardan rahim filmi çekildim ve tüplerim açıldı, bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı ve ne zaman gebe kaldınız ?
Rmysbyzt Ebru060619 ben dış gebelik geçirmiştim sol tüpüm alındı. Doktor rahim filmi önerdi. Sağ tüpüm açık çıktı çok şükür. 3. Ayda hamile kaldım 🤲🏻
_almirasmom Ebru060619 dıs gebelık yaşadım tuplerımde bı sorun yok cıkmadı cok sukur 2. Ay gebe kaldım
Dilan_72 5 ay önce rahîm filimi çektirdim sonra tedaviye başladım klomen ve iğnesini kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım şuan 10 haftadayiz bebeğimle
Ebru060619 Dilan_72 tüplerinizde bi sorun çıktı mı peki ?benim ikinci defa çektirdim öyle açıldı tıkadıydı. Sizce doktora gitmelimiyim yoksa bekliyim mi biraz ?
Dilan_72 Ebru060619 benim tuplerimde kapalıydı rahim filimi çektikten sonra açıldılar bide ben tedavi süreci içinde cektirmisitim hemen klomen ve iğneyi kullandım ama bence siz yine bir doktora görünün
duu Ben de geçen ay çektirdim rahim filmi.Sol tüpüm tıkalıymış hemen işlem sırasında açtılar.Doktor 3 ay günaşırı deneyin dedi.Sonrasında bu ilk ayım bat 4 kasım hayırlısıyla gebelik oluşur umarım🌸
Ebru060619 Rmysbyzt maşallah ya 🌸 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, herhangibi bi takviye kullandınız mı peki
Rmysbyzt Ebru060619 teşekkür ederim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda size olsun inşAllah. Hayır kullanmadım.☺️
Ebru060619 femme ben atmayı hiç bilmiyorum canım benim, biraz uzun yazmakda istemedim istersen İnstagram hesabımı veriyim ordan istek at atıyim sana fotoğrafını 😊