Mahbuss Merhaba kızlar 😊 carsamba benim adet günümdu. Bebek düşünüyoruz. Dün peceteye açık pembe renkte bı sıvı geldi. Her peceteye silmemde de oldu ayriyeten böyle küçük kahverengi nokta gibi bişey de vardı. Bugün kesildi. Sizinde başıniza geldi mi böyle bişey ben ilk defa yaşıyorum. Cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim 🙂
cemre27 Mahbuss benimde ilk önce açık pembe kan gelmişti hatta adet oldum sandım hamileymişim 22 haftalık oldu kızım😁
btlunl Mahbuss oturma kanı olabilir canım. Benim olmustu çünkü. Bebek tutunurken olurmus bazı hamilelerde. Ara ara kahverengi leke gibi olmustu bende.
Krispiim16 Mahbuss amin canım inşallah test yap dicem ama eğer pembe bi kanamaysa çıkmayabilir kahverengi olması yerleştikten sonra beklemiş kan diye biliyorum canım
Mahbuss Krispiim16 Dün test yaptım ama gün içerisinde negatif çıktı. Ondan sonra sağlık ocağına yolum düştü gitmişken kan verdim sonucu öğrencem bugün inşallah vardır :)
Siriiiin İnşAllah vardır 🙌🏻🙌🏻 bizde 1 seneden beri deniyoruz istiyoruz bakalım adet günüm pazartesi progestan verdi doktorum bana bu ay inşAllah bu ay kalmışımdır🙌🏻
Mahbuss Sarella Teşekkür ederim cevabın için 😊 inşallah bende hamileyimdir canım. Sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu :)
Mahbuss Krispiim16 İnşallah 1.30 gibi gitcem öğrenir öğrenmez yazcam buraya 😊 inşallah hayal kırıklığına uğramam
BeyzZaA Mahbuss olabilir canım canını sıkma Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah