Esragoren Kurmans 73 kiloda hamile kaldım suan 87 kiloyum 😬çok yemek yemememe rağmen böyle oldu tabi boyum uzun olduğu için kilo aldığım belli olmuyor neyseki şuanda da 38+4 haftaligiz 🌼
2bebeannesiii Analikonline Metabolizmam hızlı benim , günde 2 ekmek yiyorum ama bana mısın demiyo bünye 🤷♀️
2023Mucizem Ebrarabla_06 Tesekkür canım cevap için insallah bende biraz düşerim almamız garanti zaten ama biraz verirsem cok almamış olurum😅
Ebrarabla_06 2023Mucizem hamilelikte kilo vermek pek önerilmiyor ama sen kilonu koru dikkat et canım alacaz zaten de fazla almayalım bari 🥰
2023Mucizem Ebrarabla_06 Aynen canım ilk haftalar bebek alsında ben almayım amacım o 😂 siz kac haftalıksınız
Nilgunaksudizdar Haftadayım 3 kg aldım. 54 kiloydum 57 oldum ama iştah çok yerinde bu ara inşallah çok almam 😂😂
Nurcan00 29+6 haftalık olduk. Normalde yiyip kilo alamayan biriyim. 37 kilo ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum. Bebişimde 1300 gr civarında
1234momsss Kurmans 5. Aydan sonra kilo almaya başladım asıl kılomu son 3 ay da aldım 36 haftalığız 14 kg toplam