Hatiiii Kurmans canım bulantılardan yeni kurtulmuşsundur ben de 3 kilo vermiştim 20.haftayı geçtikten sonra kilo almaya başladım 40.haftaya gircem 20 kilo aldım yavaş yavaş alıyorsun özellikle bebek büyüdükçe iştahın açılıyor
Kurmans Hatiiii aynen ara ara yine oluyor bulantim çok acıktığımi hissediyorum ama birkaç lokmadan sonra tıkanıyorim
Msdikmen 26+5’teyim 11 kilo almışom ve inanılmaz yürüyüs spor yapıp dikkat etmeme rağmen. Genetik olduğunu düşünüyorum annem 30’ar kilo almış 2 doğumunda da.
Burdem Kurmans ayniyiz 17+5 haftaligim bende 62 ile hamile kaldım şu an 57-58 arasi değişiyor kilom ☺️
2023Mucizem SeymaYasar bende 67 kiloyum daha yeni hamileyim 5+5 günlüğüz ilk aylarda kilo verdiniz mi ?
Ebrarabla_06 2023Mucizem evet canım benim ben çok verdim bulantı ve kusmadan dolayı ama sonradan tekrar aldım tabi
Gumussule1 2023Mucizem 10 haftalık iki kilo verdim iştahım hiç yok bulantim vat umarım en kısa zamanda alırım normal diyolar ama çok halsizim
pinarsabrii Kurmans 23+4 olduk bizde, henüz 2 kg almışım. 25. haftadan sonrası korkutuyor kilo konusunda beni 😄
berosunannesii Kurmans 36+3 teyim ben 2 kilo falan aldım normalde kilom vardı gebelikte nereye gitti anlamadım😁😁