Evet doğum hikayemle geldim hanımlar. Bu ikinci doğumumdu ilk dogumumla kıyaslama yaparak yazmak istiyorum hangisi daha zor daha kolay bilemedim😬 ikisinde de ilk suyum geldi ikisindede gece yarısı geldi sancı gelmiyor bı türlu bende 🙈 Perşembe gecesi saat 1 gibi yatarken suyum geldiğini hissettim heyecanlandim gittim geldim baktım evet geliyordu. Eşimi uyandırdım küçük bebisimiz olduğu için kayınvalidemi çağırıp bırakıp biz hastaneye gittik. Acilmam 1 2 cm mis hayal kırıklığı oldu bende . Yatış verdiler sanci bekliycez dediler ilk doğumda da böyle olmuştu suni alacağımı anladım tabi🙈 sabah doktor geldi baktı 4 cm kadar açıklık dedi suni başlatalım dediler. Suni vermeye başladılar sancılarım yavaş yavaş artmaya başladı. İlk bebeğimde 6 cm kadar ağrım çok olmamıştı. İkinci bebeğimde aşırı sancım oldu hemsrie geldi 5 cm açıklık nst ye bağlıyorlar. Daha önce doğum yapan varsa sancı çekerken nstye bağlı kalmak ne kadar zor oluyor bilirsiniz.ben artık agliyorum bağırıyorum sancidan o kadar birden sancilandim ki yatamiyorum. Ben ilk bebeğimi dogrurkende çok sancı çektim ama aşırı bagirdigimi hatırlamıyorum. Bunda gerçekten çok bağırdım hemşire dedi dur ben bı bakım 10 dakika önce 5 cm olan açıklık 8 9 cm olmuş o yüzden birden okadar sancım olmuş hadi dedi çabuk kalk gidiyoruz doğumhaneye bebek geliyor doğumhane karşı koridor ama bana okadar uzun geldiki koridorda çığlık ata ata gidiyorum. Hemen yattım doğum masasina tam açıklık olmuş şuan dedi ıkin Doktorum geldi bu arada ben 3 5 kere ikindim ve doğdu bebeğim tabi ikinmak çokta kolay olmuyor🙈 hemen kucağıma yatırdılar esim geldi çok Miniş çok tatlis bir kızımiz oldu. Doktorum kesi atmadı ama hafif dıştan yırtılma olduğu için az bir dikism oldu bununla atlattim. İlk doğum da iç dış çok dikisim olmuştu. Benimde doğum hikayem böyle oldu anneler. Allah herkesi bir avazda kurtarsin. Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim