Her__sey Merhabalar ben hareketlerini hiss etmiyorum hic hiss eden varmi aranizda,yardim edin lytfen cok tedirginim
2Meyve- Her__sey ilk hamileliginiz ise hissetmemeniz şuanlik normal ama ikinci gebelikten erken hissedilebilir 🥰 benim ikinci ve şuan 16+6 yiz ve ben çok erken hissettim 🙏
Her__sey Selmos- ben şimdi 17 ci haftamdayim dogrumu ,16 yi tamamladim 16.3 yani17 haftamdayim dogru hesapliyorum dimi?
Selmos- Her__sey hayır 16 içindesin 17 e gidiyosun 1 2 haftaya oynar bende çok korkmuştum herkes oynamıyor mu diye sordukça merak etme doktor iyi diyorsa rahat ol
ballibocek Her__sey süreç erken sanki, bana da 19 da başlar dediler ama ben ilk 20 içinde hissettim ona bile aymam 1-2 gün aldı. ))))
Kleopatra- Her__sey Daha çok çok erken. Şimdiden böyle tedirgin olursanız sonrası sıkıntı olur sizin için. İleriki zamanlarda illaki hissedeceksiniz. Sabredin
Ebru-EY Her__sey daha erken korkma. Ben 22 den sonra hissetmeye başladım mesela. Sıkıntı yapma. Herkes farklı zamanlarda hissediyor
Buse-ozdmr Her__sey canım ilk gebeliğinse 19 20 de anca tık tık dıe hissedıyorsun o derece minim oluyor o haftada bende 19 da hissettim o yuzden korkma☺️