Nsss Arkadaşlar beyazları kar beyazı yapmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Neler kullanıyorsunuz?
Busenur_123 Nsss ben vanish kosla kullanıyorum makinede biraz bekletiyorum 2-3 saat kadar kar gibi oluyor 🥰🫶🏻
Armess_loya Nsss, normal beyazlara Alo matik + ÇAMAŞIR SODASI… (Bebek deterjanı olarak sormadıysanız eğer.)
Nsss Busenur_123 bunu da çok duyuyorum. Bir deneyeyim olmadı. Ne yapsam eşimin atletlerini bembeyaz yapamadım ya
Tubatgn Nsss Rossmannlarda satılıyor çok kolay bulursun bu markanın bütün ürünleri güzel ev için bütün ürünlerini kullanıyorum 🌺
Nsss Tubatgn yaşadığım şehirde rossmann olmadığı için hiç hakim değilim o markaya. Bir bakayım diğer ürünlere de o zaman
Tubatgn Nsss Rossmann kozmetik markası illa avmde ya da merkez caddede vardır. Yoksa bile trendyoldan sipariş verebilirsiniz. Bebek kıyafetleri için geçerli mi bilmiyorum. Zaten direk bununla yıkama olmuyor bir kapak atıyorsunuz deterjanla birlikte
Nsss Tubatgn siz söylediğiniz gibi Trendyoldan baktım zaten hemen 😄 alıp denemek çok mantıklı ama suda bekletme de yoksa süper valla
Tubatgn Nsss Ben hiç bekletmiyorum çok ağır lekeler olursa (sos, yağ gibi) o zaman sıcak suya basıyorum 15 dk sonra makinaya atıyorum hop çıkıyor kar beyazı 😬😂
Nsss Armess_loya yok yetişkinler için sordum. Çamaşır sodası en çok duyduğum ürün oldu. Var mı tavsiye ettiğiniz marka soda için?
Armess_loya Nsss ben şok marketden alıyorum mintax memnunum👍 bir de benim çamaşır makinem şalter tuşlu makineye deterjan ve sodayı koyunca deterjan alıp köpürdüğünde 15-20 dk bekletip sonra tekrar dan çalıştırıyorum 😬