Nz27 Fztozgetsn muaynesi 390 sigortalı ama dogum icin bilmiyorım inanın hic benim dogum sigortam oldgu icin muayene sadece 15 tl veriyorum
Mugeliya Queen2 nasil biraz bahsetmeniz mumkun mu tavirlari iletisimi hastane iletisim bilgilerini veriyor mu hastane nasil
Queen2 Mugeliya çok iyi hemşiresi kardelen hanım var yıllardır orda istediğin zaman ulaşıp konuşabiliyorsun doktorda öyle çok güler yüzlü sevecan ilgili
Tucemsiiii Melike1234- ben hiiiiç ama hiç begenmemiştim orayı. Acil birşey olsa acili yok sadece Eray hoca var. Benim kanamam oldu düşük geçirdim Eray hoca yok ortada yani acil bişey olursa oranın acili yok kızlar
Melike1234- Tucemsiiii aynen acılı yok malesef tip merkezi oldugu için ama normal muayene de filan guzeldi
Mugeliya Queen2 peki bilginiz var mi dogumda mesai disiysa dr nobetci dr mu bakiyor kendisi mi. Tesekkur ederim bilgilendirme icin 😊
kedilianne_ Gamzelibulut Muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar sırf merakımdan soruyorum. 😂 Bi şey için gitmiştim bana çoook çok absürt bi fiyat vermişlerdi de
Gamzelibulut kedilianne_ 325 TL muayene ucreti, doğum ücretini henüz konuşmadım.Benim gitme sebebim ilk oğlumun doktoru olması güvendiğimiz bir doktor..