iremsularsu Hamilelikde 4+5 deyiz hiç doktor kontrolüm olmadı testim pozitif bta hcg kan testi de çıktı hamilelik ama doktora gidip ne zaman görünmeliyim kalp atışı için biraz daha beklemek istiyorum ama başka yazılar okudum biraz endişelendim bilgi lütfen 🥺
Mugeliya iremsularsu 35. Gunden sonra kalbinin atisini duyabiliyormussun. Istersen git onumuzdeki hafta vitamin fln alman gerekiyorsa verir. Haftayada kontrole gidersin ozaman duyulur kalp atsi
adennlilith1 iremsularsu 5-6. Haftada kese görülür 7. Haftada kalp atışını duyabilirsiniz bence haftaya gidin kontrole folik asite başlatır muhtemelen
nilsmomy iremsularsu 4+2 de öğrendim hastaneye 5+3 te gittim ben keseyi gördüm sizde hafta içi bir gün gidebilirsiniz keseyi görürsünüz belki ya da biraz daha bekleyip 2 hafta sonra giderseniz direk bebeği de görebilirsiniz ama ben dayanamamıştım😇
kbra19 iremsularsu bende perşembe kan verdim 83.72 çıktı bidaha hiç gitmedim şuan 3+6 gözüküyorum biraz daha bekleyin diye düşünüyorum ama bilemedim belki pazartesi giderim
1vehysm adennlilith1 5+3 gittim kese var beebk yok dedi doktor.. 3. Gebeliğim çok korkuyorm.. Ya boş gebelik olursa dye..
iremsularsu Ben o zaman bu hafta gidiyim pazartesi keseye baksınlar yazılarda şey de çıkıyor ya boş gebelik felan bi korktum ben
nilsmomy iremsularsu boş gebelik şuan da belli olmaz en az 2 hafta lazım ama dış gebelik olup olmadığını öğrenirsiniz en azından 😊
tugcegk iremsularsu doktor bana 2 hafta sonra tekrar gel demişti keseyi görmüştük sonra 2 hafta sonra yine gidince kalp atışı
adennlilith1 1vehysm 7. Haftayı bekle istersen bizi de haberdar et mutlaka güzel sonuçlar alırsın inşallah