akarsuu37 Çikolatatoptan adresinden yaptırdım. Çok hızlı teslim edildi ve çikolataları gayet lezzetli. Önerebilirim güvenilir sayfa
Sevgi123__ berosunannesii bende güvenlir diye aldım ne çikolata var ne para ortada gitti öyle 2 ay oldu valla
berosunannesii Sevgi123__ ay korkunç bi durum yazık günah ya o kadar heyecanla alışveriş yapıyoruz olaya bak çok geçmiş olsun
tudux sevil42 çikolata deposunun fiyatları diğerlerine göre uygun ,biraz endişenlendim bende .memnun kaldınızmı :) bende bugün yarın sipariş vermem gerekiyor çok az kaldı :)
Nsy tudux fiyatı piyasasına göre uygun olduğu için ben de tereddüt etmiştim ama çikolatası gayet lezzetli ve 2 gün içinde elime ulaştı ben de cikolatadeposunu önerebilirim:)
Seymaaktas Çikolata deposundan sipariş verdim iki gün önce. Burada gördüğüm kadarıyla herkes çok memnundu. İnşallah güzel gelir
Cakies Çikolata atölyesi. bebek çikolatası instagram hesabı var. Ben oradan aldım web sitesinden siparis verdim kisa surede de sorunsuz geldi çikolatası da güzel 🤗
Sevgi123__ berosunannesii çocuğum için olan birikim paradan yapıldı ödemesi Rabbim kan kustursun o parayı onlara