vaveylaaa19 Kizlar iyi akşamlar bebek küvetleri çok pahalı olduğu için bu aparatı almak istiyorum kullanan var mı??
Stuna vaveylaaa19 bunu biz çok uzun süre kullandık ama yenidoğana uygun değil gibi sanki yeni doğduğunda küvet içinde bi elinizle tutarak yıkamak daha iyi oluyor. Biz bunu 4. Aydan sonra falan kullanmıştık.
Fatovebebegi vaveylaaa19 benım kuvetım vardı ama tek yıkamak zor,oluyordu bende du ılk kendim gıbıp yıkanıyordum hızlıca snr bebegımı alıp yıkıyordum Ama ıstagramda bı vıdeo gordum kadın oturmus bebısı de bacallarına yatırmıs yukardan yavas yavas su gelıyor bebege doğru onu,yapıcam hem pratık hemde kucakta bacaklarda daha güvenli
ballibocek vaveylaaa19 bunu biz de düşündük ama küvetin içinde kullanılan bir şey, kafamızda canlandıramadık mı diyeyim ne diyeyim bize zor geldi, nihayetinde küvet dar bir alan, hem bebek hem bu aparat hem anne küvette bize fikren zor geldi, almadık
nevzatbaskomser vaveylaaa19 Oturmaya ayaklanmaya başlayınca kulöanılmaz bu. Küvet de aynı şekilde çok kullanışsız ve masraf olarak görüyorum. İlk zamanlar leğende bile yıkanabilir,ben elimde tutup banyoda yıkıyordum. Sonra banyoda oturdum yüzüstü dizime yatırdım öyle yıkadın. Oturmaya başlayınca oturttum. Bebekler için böyle her detaylı eşyaya gerek yok. İlk bebekte hevesle alıyoruz, ben de aldım ama masraf oldu sadece. Tavsiye sadece ☺
Stuna vaveylaaa19 yani yenidoğanı öyle direkt üstüne bırakmak olmaz bence. Tenleri çok hassas olduğu iÇin altındaki silikon acıtır canını. En güzeli sizin bi kolunuzla tutup yıkamanız. Bunu da 3. Aydan sonra kullanabilirsiniz.
benbilmirem Bence köpüklü banyo yataklarından alın, bana da onları önerdiler o yüzden köpüklü banyo yatağı aldım bebegime bakalim nasıl olacak