Havva20 Kızlar şuana kadar Hama’n haman mide bulantısı falan olmadı ara ara değişik bişey oluyor Bnde mi var sıkıntı acaba
Kader0023 Havva20 bende kusma olmadı da gurultu gibi bişey oluyo :)) yemek yiyince düzeliyo sanırsam açlık böyle yapıyor
bilghrz Havva20 benımde hafif bulantılarım kusmalarım basladı doktor prilam onerdi onu içiyorım okdar rahatım ki iştahımda cok sukur acık🙏🥰 sadeve koku hassasiyeti mahvetti😵💫
tugba07caylak08 Bende aşırı bulantı var kusma da yanında yemek yapamıyorum yiyemiyorum çok zor insallah geçer hemen
ArvenMom Kusma yok ama herşeye midem tepki gösteriyo bulanıyo yanıyo yemek yesem aynı eşimin parfümü yumuşatıcı duj jeli herşeye tepki veriyor 7 haftada başladı şuan 8+2 git gide artıyor 😐🙄
ArvenMom Kader0023 3 gece kokmayan sürekli kendine dikkat eden adam koktu o 3 gün uykusuz kaldım üzülür diye söyleyemedim de :(
Kucukcicek61 7+4 um her sabah uyanınca bi posta istifra ediyorum. Çoğu şeyden tiksiniyor ve yiyemiyorum. Aşırı halsiz ve uyku halim var. 2 yaşında birde kızım var☺️
tugba07caylak08 Havva20 Doktora gideceğim canım çünkü bas edemiyorum elim ayağım tutmuyor halsiz düşüyorum çok birde 1 yaşında kızım da var