Satiyeak yaseminbeybisi007 suan 37 haftaligim 35. Haftaya kadar bardakta kola icmemistim. Esim bazen alir 1 2 yudum icer nefsimi koreltirdim. 35. Haftadan sonra saldim😂 kola alinca 1 bardak iciyorum cok ozlemisim yaa
Miniklerim22 yaseminbeybisi007 kola deilde fanta cok seviyorum ve evimizde hep vardır yani ekmegin yanında surekli olarak alır eşim illa canımda cekiypr 😥
Dlkzz yaseminbeybisi007 valla canım ben kola fanta ictim. İciyom yani hamile değilken nasıl besleniyorsam aynı devam ediyorum pek bir şey değiştirmedim. Cok kasmıyorum
anakuzusuu 10 haftalığız. Allah affetsin ama bazen eşim içerken canım çekiyor. Çok değil 3 4 yudum alıyorum 🙈🤣
Karadasesra Miniklerim22 bende fantacıyım kola iğrenç bana göre ama fantayıda çok içmiyorum ayda belki bir bardak anca sende çok içmemeye çalış canım
Miniklerim22 Karadasesra oglumda 9 ay boyunca toplasan 1 bardak içmişimdir ama bu hamileliğim de dayanamıyorum ama dedginix gbi içmemem lazım kendimi şartlamam lazım
denizarenmom yaseminbeybisi007 hamilelikten once kolaya asiktim ve suan en net tiksindigim sey kola goruntusu bile iyy geliyo