Patricia girl_boy_annesi çünkü erkek olduğu bariz belli diye şoka girer direk kendini belli etmiş diye şoka girer. Hoşuna gitmeyen yoruma cevap verme olur mu?
Nur93 girl_boy_annesi Tabikide şoka girmem de 😁 acaba mı derim tecrübeli annelere soruyorz yani fikir. Son aya kadar pipi resmi gösterilip kız doğan bebekler var en yakını kuzenim mesela dimii olabilir
Patricia girl_boy_annesi başkasıyla konuşurken neden atladığını merak ettim. Neden karışma gereği duyduğunu. Rahatsız olmuşsun ki yazmışsın bana da cevap hakkını veren sensin.
Nur93 Mavi25 o an yakalayabilirse bacak arası bakıp çekiyor o an zaten sizde belki o an göstermemiş olabilir ondan
Nur93 Patricia Tahmin için aslında açmadım postu aslında kesin denilip cinsiyet değişen varmı onu öğrenmek istedim. Burada yinede kırmayalım birbirimizi
Patricia Nur93 sana yorum yapanlar için dedim ben basıl erkek diyorlar diye. Senin ki kesin koz dedim hatta. Erkeğin bacak arası bu şekilde oluyor. Deneyimle sabit.
Nur93 Patricia ya bu baya nett zaten belli. Pozisyon iyi yakalammış herşey ortada. Benimkinde böyle belli belirsiz ya ondan yani
girl_boy_annesi Nur93 Aynen seninkinin bacakları tam açık değil canım arkadaş ne yarışı yapıyor anlamadım