Ahuum hasretin dr bile koyu renk kandan cok korkmak ama acık renk kan demek suan güncel bi kanama oluyor anlamında. Acile gitmelisin .
ballibocek hasretin muhtemelen implantasyon kanamasıdır ama bence her kanama, her renklenme ve her sıradışı akıntı muhakkak takip doktoru ile paylaşılması ve gerekirse kontrol edilmelidir…
S1907 hasretin bildiğim lekelenme adet olacağın zaman onn yerine geliyo 8.haftada lekelenme normal dğl çnkü o hafta kalp atımını dinliyosun,doktorunuzla görüşün derim.
hasretin efeninannesiii_ 8 haftada yerleşme kanaması olur mu ilk zamanlar olur diye yazılıyor. Benim bebek görünmedi geç döllenme olabilir dediler bekliyorum
-Muallime- Ben de yaşamıştım aynı şeyi direkt hastaneye gittim ultrasonla bakti doktorumuz çok şükür bir şeyi yok dedi ama siz de bir hastaneye gidin isterseniz.
hasretin -Muallime- benim bebek görünmedi doktor 1 hafta sonra gel dedi haftanın dolmasını bekliyorum doktor geç döllenme olabilir dedi
efeninannesiii_ hasretin hasretin arkadaşım bu durumu 4 aya kadar yaşadı ondan dolayı aralıklı leke şekilde kanaması oluyordu sizde doktorunuza sorun
Tucemsiiii hasretin kaç gün gecikme yaşadınız benim şuan 10 günü geçti adet olmadım bilgilendirirmisiniz
hasretin -Muallime- kahverengi akıntın da var mıydı progestan kullanıyorum kanı görünce hemen fitil olarak aldım
hasretin Ahuum ara ara geliyor doktora gittim düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi ama şuan 2 damla gördüm diye sordum gideceğim
hasretin ballibocek doktor gidiyorum düşük tehlikesi var diyor ilaç verip gönderiyor birşey yapmıyorlar