Elibo Rmys_byrm1 6 hftada basladım 36 olucam yarın bende mi garıplık var hiç morarma yaşamadım enjekte ederken cok hafif yanma oluyor okadar karnımda hiç bişi yok hiç iğne vurunmamısım gibi hala göbeğime yapıyorum vururken asla acele etmıyorum 5 e kadar sayarak enjekte edıyorum ve cekıyorum havasını asla almıyorum bazıları yarım oluyor onlrıda vurmuyorum
semanur0456 Elibo bende aynı sizin gibi yapıyorum . İlk yaptığım zamanlar sadece bi taraf morarmıştı ama gecti cok şükür artık morarmıyo ve hiç önemli de değil morarma normal kabul ediliyo zaten 🌸
Gamzeeeylul Rmys_byrm1 Rmys_byrm1 36 haftaligim ilk öğrendiğim beri devam ediyorum nasip olursa bu perşembe doguruyorum çarşamba birakicaz dedi
semanur0456 Merhaba bende 5 haftalıkken kullanmaya başladım doğuma kadar da kullanıcam. Acı bazen oluyo bazen olmuyo ama bebeğim için değer 30 saniyelik acı sonucta dayanın 💪🏼 Ve kendim yapıyorum iğnemi . sağlıkla gelsin önemli değil benm için☺️
mirzam04 777zarifanne acıyı biraz hafifletmek için öncesinden buz koyuyorum iyi geliyor sizde deneyebilirsiniz