Dogukoo Cansu99 öyle yüksek olmuyordu genelde bol su iç diyordu o ara su içmeye zorluyodum düzelince tekrar azaltıyordum istemsiz🤭 çok oldugunda kasıgımda agrı falan yapıyor onda da tek kullanımlık şase veriyordu
minikoglummm Cansu99 kurur kalır mı 😂😂 tövbe ya Rabbim Allah korusun. Kesinlikle içmeniz lazım hatta bana doktorum saf su dedi öyle ayran çay kahve olmaz dedi enn az 2.5 lt canım malesef. Suyu içtikçe normalr dönüyor başta bende senin gibiydim soğuk falan dene belki kötü gelmez. Alışmak zorundasınız emzirme döneminde de süt üretimi için bir numaralı gerekli şey.
Cansu99 minikoglummm işte ayran vs onuda içemiyorum mide bulantılarım arttı bu aralar çok herşey kokuyo geliyo 😂 daha fazla devam ederse artık doktora söylücem bi çaresine bakıcam bi şekilde
Cansu99 Aystsn demekki ozaman bi sorun işgal etmiyomuş bazı insanlar kafamı çok karıştırıyo yok kesede kurur kalır ölür bilmem ne saçma sapan insanı moral bozukluğuna sokuyolar
Cansu99 May05 ay vallahi sorma asla sulu yemek yiyemiyorum yesemde çıkartıyorum bana hep dişime göre şeyler olucak börekler çörekler hep katı yani 😂 bu seferde kabızlık yapıyo bi türlü doğrultamadım öyle yapsam olmuyo böyle yapsam olmuyo inşallah düzelir kısa sürede
zamaneannesi80 Cansu99 canım bende normalde çok su içen biri değilim hatta Ramazan’da bile iftarda bi bardak suyu zor bitiririm bazen düşün yaniii üst üste zorlayacak içme ben saat başı bi bardak içerdim bazen iki saatte bir öyle öyle çoğalttım içmeyi
Cansu99 zamaneannesi80 aynen canım bende öyle yapıyorum artık çünkü zorladıkça iyice tiksiniyorum artık yudum yudum içiyorum napiyim 😂🥲
zamaneannesi80 Cansu99 önceden çok içmemek zorluyor vücudu çünkü alışkın değiliz 😂 yavaş yavaş arttır ben önce 1 litre bi süre sonra bi buçuk diye diye kotalandırdım ama şuan geri azaldı oda WC den çıkmadığım için 😂 37. Haftaya giriyoruz 🙈
Cansu99 zamaneannesi80 bende çok sık gidiyorum 1 bardak su içiyim hemen tuvalete koşuyorum bi anlamı oluyomu ozamanda içmenin bilmiyorum 😂😂😂
Elifengin 15 haftaligim asiri bulantim var, prilam kullandigim halde bi kucuk şişeyi zor bitiriyorum, doktor kasılma yapar su içmeyince öylede oluyor😞
Angel276250 Cansu99 ben de ilk haftalarda çok içemiyordum şimdi 14 haftalığız hala öğlene kadar çok içemiyorum hep öğleden sonra. Doktoruma sorduğumda suya aroma verecek şeyler at nane vs gibi dedi bi de suyu yudum yudum iç dedi. Nane ve çilek atıyordum bende öyle içiyordum. Eğer yanayım düşüklüğün yoksa limon falan da atabilirsin. Ben hamilelikten önce 2-3 lt içerdim günde 🙈
Cansu99 Angel276250 anladım canım bide benim düşük riskim var ama o dediğin şeyler sıkıntı yapmaz dimi
Elifengin Cansu99 vallah sabahtan beri sol kasığımda bi ağrı bi kasılma 🤷🏻♀️ Nolacak böler ben bilsemmm ah🤨😊
323832 Cansu99 hayir canim kotu şeyler düşünme illa 3 litre olcak diye bisey yok 2 litre olur 1 litre olur zamanla miden duzelince icmeye baslarsin bos mideye su icersen elbet mide bulantisi fazla olur ben ilk gebeligimde dogru duzgun su icmiyordum allahin izniyle bi sorun yasamadim ama icmeye calis yine de
Cansu99 323832 teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın vallahi yoksa çok kafaya takmıştım bide düşük riskim var benim iyice sorun olur diye korkuyorum 🥲
Angel276250 Cansu99 yok benim de vardı sadece suya aroma verecek bi bardağa bi tane taze nane atabilirsin sadece ferahlatıcı kokusu tadı geliyor hem mideni de rahatlatır inşaallah
mavininhertonuu Cansu99 benim ilk 3 ay sudan inanılmaz midem bulandı hep yudum yudum içtim 2 yudum içtiğimi bilmem bi yudum içtim ara verip sonra bidaha kusuyodum yoksa suyu, doktor iç iç iç diyodu kusuyorum diyodum yudum yudum iç diyodu sonra düzeldi çok şükür zamanla seninde hassasiyetin geçince çok içmeye başlarsın
Cansu99 mavininhertonuu inşallah canım çok teşekkür ederim umarım bende alışırım ya bide tatsız aromasız ya insan durduk yere içesi gelmiyo yani anca susucaksın ki içesin e hiçte susamıyorum gün içinde zaten kalmadna öncede hiç aramazdım suyu 😂