nuurrceren Nazendehanim olabilir bak 😄 benim doktorum muhabbet hanım.. gittiğimde de tekrar fiyat soracağım bakalım ne diyecekler 😬
Nazendehanim nuurrceren vay çakalkarloslar vay, ben 10 gün önce gittim bana doçentler in muaynesi 450 lira oldu dediler ,sonra doğumu sordu eşim 6500 dediler 👊👊👊👊👊
nuurrceren cimcimemmmm ben mhrs üzerinden 2 hafta öncesine randevu arıyordum hep. o şekilde buldum çok şükür. aklınızda bulunsun 😄
bademli_puding nuurrceren valla vandayım sezaryen ameliyatı 12000 fiyatlar maalesef çok uçuk artık özel hastane isminin hakkını veriyor galiba 😂😂
nuurrceren Nazendehanim ama zaten en başından beri doçent ve profların fiyat farkı olduğunu bilmiyor muydunuz?🙈
nuurrceren Nazendehanim bende 5 ekimde muayene gittiğimde ücreti 285₺ idi. bu gidişimde 350₺ olduğunu öğrendim.. ayrıca da doğum fiyatını bizzat duymadım, arkadaşım arayıp sormuştu 😄
Nazendehanim nuurrceren muayeneler değişiyor doçentlerde doktorlarda da doğumda ücret farki varsa doktorunuzu çağırma ücreti yok demeleri çok saf yerine koyma 😂
Bebekliannee Mnkse1938 yaa çok garip sezareyen anestezi olmadan nasıl olsun . 🤷🏻♀️ Birde anestezi için ayrı ucretmi ödeniyor. Bunlar iyice şaşırmış
nuurrceren Nazendehanim bilemiyorum ki yâ hangi niyetle ne söylediklerini 😄 Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, sağ sağğğlim doğuralım bebişlerimizi 🤭 sen kaçıncı haftadasın?? 🙈
cimcimemmmm nuurrceren yok canim urfadayim diyarbakira gidiyorum ben 😄. Orda ablam var gecen yıl dogum yapti 15 bin. Mardinde de yuksek fiyatlar (buralarda oraları takip ediyor artik😒)
minikmucizem_21 ruzgar0121 bizim akraba evde doğum yaptı şükür sıkıntı çıkmadı doğum anına kadar hep haretek ettirmiş şimdi kızı 2 yaşında