Stella_0 Nkrdnzz Medipol hastanesindeki bütün doktorlar harika her Medipol için de diyebilirim ancak riskli gebeliğim olduğu için şuan 33+5 teyim Çamlıca Medipol yönetim benim doğumu kabul etmedi. Gerekli ekipman ve kuvöz durumu, bakımı yetersizmiş. Bu yüzden hastanemi doktorumu tamamen değiştirmek zorunda kaldım…
Stella_0 Nkrdnzz Çok teşekkür ederim 🙏 salı günü Çamlıca Medicana hastanesinden randevu aldık bakalım aslında buradaki de bildiğim daha önce gittiğim bir doktor ama bu zamanda doktor değişiklikleri sıkıntı stres yaratıyor ister istemez. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🥰🙏
Elifengin tanebebek ben memnunum canım, her soruma cevap veriyor tatlı bi doktor kendisi ama işte bazen çok bekleme süresi oluyot cok yoğun, ilk randevuyu almak için 1 ay hergün aradım nerdeyse 🤷🏻♀️
mom1baby Medipol hastanelerinde doğum paketi var mı? (İkili tarama, tahliller, bebeğin ilk muayeneleri aşılarının falan olduğu bir paket?)
Selinssmz Bende Esenler medipole gidiyorum ilk hamileligimde de orayı tercih etmiştim emine Zeynep Yılmaz’a gidiyorum çok memnunum çok ilgili güler yüzlü ve bilgili bı doktor nasip olursa bu hamileliğimide onunla tamamlayacagiz
mom1baby Selinssmz merhaba ücreti ne kadar bir de çok sıra oluyor mu? Ne kadar süre kalıyorsunuz içerde eşler de girebiliyor mu acaba? Doktor telefon numarasını veriyor mu☺️
Stella_0 mom23 Benim zorunlu sezeryan olacağı için sadece sezeryan ücretini öğrendim. 13.000 dediler. Mega Medipolde de 11.000 dediler Bağcılar’da. Ümraniye’den Bağcılar benzğn ücreti ekstra masraflar derken ki Bağcılar hiç bilmediğim bir yer kimse yok kimse gelemez acil birşey olsa evden getir götür yapamam. Oraya gitmektense Medicanaya bildiğim yerde yaparım doğumu daha iyi dedim. Bebeğimin sağlığıda önceliğim tabi ki 🥰
Zynp_yldrm1 Nkrdnzz Merhaba kızlar ben de Pendik medipol hastanesinde Dr Aytakın hanıma gidiyorum görümcem ve kız kardeşimin de doğumlarını Aytakın hanım yaptı mükemmel ötesi bir doktor anlayışlı Güler yüzlü hastasıyla birebir iletişim halinde aşırı bilgili bir doktor herkese tavsiye ederim
Canankk Poyrazsema evet guncel fiyatlar, salı gunu dogumum var ınsallah bu fiyatlar uzerınden anlastık.