Svalpydn35 Bnmv-1 30 hftlik olduk bugun biz de.az bı iş yapınca hemen yoruluyorum.gece uykularım hayal oldu artık yattigim yer batıyo sanki.sag tarafımda Şiddetli tekmeler şafak sayıyoruz kizçemle❤️
Acbucocuk Bnmv-1 28 haftalik bende kabulmuyum 🤣 surekli vajina kismini tekmeliyor şu sıralar bizimkide
Annekusumm Bnmv-1 bizde 29+4 üz benimkide hic uyumuyo ya gunde toplam 2 saat anca hareketsiz kaliyo insallah dogujcada boyle hep uyanik olmaz 🙈😂 hareketleri canimi acitiyo artik cok sert 🙈
Elaeyl Alimm-5 merhaba ya benimde son 1 saattir vajinama dogru 3 5 saniye de 1 titreme oluyor sizin tam olarak nasildi, doktora sorma imkanınız oldu mu
Alimm-5 Elaeyl canım benim sol tarafıma yatınca oluyo doktoruma sormadım hareketlerini düzenli hissettiğim için kontrole gidince sorcam
Kingsinem Sevim2211 benimde 35 haftalık rahmimde müthiş bir baskı var bebeğin hareketleri çok sert ayakta duramıyorum karnım kopacak gibi size de böyle şeyler oluyor mu?
Sevim2211 Kingsinem evet beni gece 4:00da uyandırdı hatta. Bi anda bişey koptu gitti gibi hissettim rahimde. Bugün doktor dedi kfasını yerleştirmiş aşağı diye. Yürürken batıyor sürekli ve nefes nefese kalıyorum ister istemez
Kingsinem Sevim2211 benim 29dan beri doğum pozisyonunda erken doğum riskim var bu acılar ondan sebep mi diye anlamaya çalışıyorum. İnşallah vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim dayanma gücü versin bütün annelere 🙏🏻🌸
Aleynaerayy22 Bnmv-1 29+5 iz 30 a 2 gün kaldı 🥰 arada belime çok kötü agrilar giriyor oğlumda hiç durmuyor günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor maşallah 😂