Bilgee_yel Bnmv-1 29+6 benim de daha dönmedi ama bir sonraki kontrolümde dönmüş olur diye düşünüyorum her yanım ağrıyor halsizim bitkinim
Remziye2121 Bilgee_yel bende 29+6yim aynı şikayetler bende de var ya .kaç kilo sunuz ben 69doktor çok fazla alıyorsun dedi bebeği almak zurunda kaririz buyle devam ederse dedi 😔siz ne durumdasınız ve bebeğin kaç kilo ? ben çok kurkuyorum ağrılarım var diğer bebeğimi 33 haftalık kaybettim aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum hele doktorun öyle suyledigin den beri yemek yemek ten bile kurkuyorum 😔rabim sağlıkla sağ salim ki ağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Muhammedinannesi2424 dilantasdemir diğer iki oglumda doğum anında indi kanala o yüzden bunda beklemiyorum çok açıkçası kanala girip girmemesini
Muhammedinannesi2424 Bnmv-1 kafasini göğsümün altında cikariyo böyle top gibi yuvarlak bi hale geliyo sert oluyo aciyo tabi bu minnos daha çok yapıyo erken başladı bide toplanmaya
Muhammedinannesi2424 Didemesut 5 li ve 3 lu şeklinde aldim ben 10lu bana çok gereksiz geliyo zaten içindekileri ayriyeten alıyoruz
NisaO 29 haftalığız. Plasenta biraz aşağıda dedi bu durumu yaşayıp ileriki haftalarda yukarı çıkan var mı acaba hanımlar?
Prensesim- Bizde 31.haftalığız zaman zaman bel ağrısı ,kasıklarda ağrı, sırt ağrısı , nefes darlığı gibi sorunlar oluyor onun dışında çok şükür iyiyiz 🧿❣️
girl_boy_annesi Bnmv-1 31+5 olduk nst düzenli hafif sancım çıktı 🥺 Çarşamba tekrar nst istedi inşallah sancı falan çıkmaz Zamanın da gelsin bütün bebişler🥰🤲🏼
Ebru_cekin06 Bnmv-1 34 haftalık olcaz yalanci sancilar oluyor vajinama cok baskisi oluyir akintim bu aralar basladi büyük ihtimal döndü kanala baskı uyguladikca akiyor
KKTCHatiralari Ebru_cekin06 suyu da olabilir dikkat edin azalma olabilir takipte kalın ara ara doktora danışın fazla olduğu zmn