bus_ra Fatma0715 bnde aylardır çekiyorum yürümeme engel oluyor artık ağrılar doktor kasların kuvvetli değildir dedi
Thaaa Tecrubeli_anne biDe 32 hafta olacağz yarın benm genıtal varıslerım var onlar ııcn oksapar ıgne kullanıyrm bıraz ağrılara hafıfledı ama bugün karnm o kadar sert ti patlayacak gbıyım sankı karnm burnumda gbı nefes zor alıyorum 😏 çok sertlestı birden hareket ettıkce çok can acıtıyor 😏
Remziye2121 Aleynaerayy22 28 hafta bir buçuk kilo olması gereken kiloda o surun bende ben çok alıyorum doktor bana böyle giderse almak zorunda kalacaz diyor
Elaeyl Alimm-5 ya benimde sağ kasigmdan vajinaya doğru bir titreşim hissediyorum neden oluyor acaba ya sanki telefon titriyor 😁🤣
Tugceonur Bnmv-1 35+4 haftalıgim bugün çok şiddetli sancım var en son 2 cm acilmam vardı bakalım bugün kontrole gideceğim.
Tugceonur Bnmv-1 31 haftadan itibaren bu açıklıkta 2 inci doğumum olucak 4 cm kadar zor oluyor ya daha sonrası daha hızlı gerçekleşiyor
Edebiyat36 Kizlar 32+5 gunluk hamileyim doktor bebek bir tık küçük dedi kilosu 1680 kg çok mu zayıf doktor öyle deyince çok taktım kafama onun dışında iyiymiş sağlığı genetik de olabilir dedi ben de miyon toplu biriyim zaten 😢
Bilgee_yel Remziye2121 en son bebeğin kilosu 1724 dü ben ise evlendim evleneli 11 kilo aldım bana doktor öyle bir şey demedi hatta sağlıklı dedi endişe etmeyin sizin kilo almanız bence tam tersi iyi bebeği daha iyi taşır ve doğumunuz kolay olur Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bilgee_yel Remziye2121 benimde ağrılarım ve kasılmalarım var ama erken doğum riski görünmüyor dedi pazartesi tekrar gidicem o zaman 31+1 olmuş olucam inşallah sorun olmaz
Fatma0715 Yasolinnn bende sürekli oluyor kuzum 4. Gün bugün özellikle eşofman bişey giyeceğimde sol bacağımı kaldırdığımda çok oluyor sen kaç haftalıktın ?
Yasolinnn Fatma0715 31 im canım ben. Aynen yataktan kalkarken, oturduğumda kalkarken falan. Hatta bazen yürürken bile oluyor
Naznaz123 Bnmv-1 idrar yolu enfeksiyonu mu canım benimde var galiba doktora gidince söyleyeceğin bebeğe bir zararı var mı